| Liee a întrebat:

Salut Miam Instalat World Racing2 Miam Instalat tot Ce Trebuie La el Si Cand Intru In joc Imi Apare O Imagine Neagra..Va Rog Ma Puteti Ajuta?

4 răspunsuri:
| greatLOL a răspuns:

Reinstall si pune crack de pe net dai search pe google : crack wr2 si gasesti acolowinking Eu asa am facut si am moduri pe masina, am mape, am autostrada Autobahn si masini super tari laughing 330km/h pe autobahn cu Mercedes se duce fain daca ai si volanwinking Eu ma mai joc cu volanul, dar crede-ma, in realitate eu am tot un mercedes ca in joc, dar e f diferit fata de realitate.

| Liee explică (pentru greatLOL):

Salut cryssu i-am instalat crack-ul dar mie imi apare imagine neagra pe ecran nu se aude nimic... poate sa fie altceva?

| greatLOL a răspuns (pentru Liee):

Crack-ul nu e bun asta vroiam sa zic. AM incercat cu multe crack-uri pana am dat de unul care sa fie compatibil cu versiunea mea de joc;)SI inca ceva : http://www.gamershell.com/download_52932.shtml descarca-til si vezi ca o sa mearga.

| Liee explică (pentru Liee):

Salut crissu am downloadat crack-ul dupa adresa care mi-a lasat-o...dar nu ma pricep sa-l instalez.te rog ma poti ajuta sa-l instalezi dk doresti...te ast pe adresa mea de messenger(fdreptati)Multumesc!