O găsești online în PDF.
Mie mi-a plăcut cum a aflat el ce trebuie să facă să îmbrobodească oamenii.
Ținea la început discursuri prin berării. A constatat că nu are succes dimineața, ci seara. Să fie și amețiți și adormiți. Așa că am învățat și eu. Mandolină și catetincă seara, după ce a lins și a ras două beri, cu ele la bord, cucerești orice morcovă. Să fii atent totuși mai jos, când ajungi la stalingrad.
Caută pe Facebook grupuri de genul biblioteca online sau cărți PDF. Intri în acele grupuri iar pe unul din ele îl găsești la fișiere în format PDF.
Vreau sub forma de carte ca sub format de pdf mă dor ochi si nu mai are farmec sa citesti.Si de ce este ilegală? Am citit ca este legala.
"Vreau sub forma de carte ca sub format de pdf mă dor ochi "
O descarci si o listezi undeva.
Ești în clasa a 8-a și nu ai mai găsit altceva de citit decât Mein Kampf?
Văd că ai mai pus o întrebare care sună așa :
"Salut! Ati fost facuti vreodata de ras in fata mai multor oameni pentru ceva ce nu ati facut?"
Știi că autorul acelei cărți pe care vrei să o citești este responsabil pentru umilirea, torturarea și moartea a vreo 17 milioane de bărbați, femei și copii care nu făcuseră nimic?
Plus moartea a încă vreo 60 de milioane care au fost târâți în nebunia lui?
Inainte sa zici ceva, nu e pentru mine cartea.E pentru o persoana cunoscuta. Stiu ca ii plac cărțile astea politice.Si cu moartea a 60 sau mai mulți de milioane de oameni, chiar nu ma priveste pe mine.Nu este un pacat pe cartea accea. Inainte sa zici ceva documenteaza-te, stai linistit am mult mai multe lucruri de facut.O zi buna si sper ca ai inteles!
Ai dreptate, am uitat ca 14 ani este varsta la care le stii pe toate cel mai bine. O sa ma duc sa ma mai documentez, poate reusesc sa ajung si eu la nivelul tau de cunostinte.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: