Seria Jane Rizzoli, una dintre puținele serii care au fost editate chiar în ordinea cronologică, lucru atât de rar la editurile din România:
1.Chirurgul
2.Ucenicul
3.Păcătoasa
4.Dublura
5.Dispariția
6.Clubul Mefisto
N-a mai fost nimic altceva tradus deși seria mai are încă 6 cărți.
Alte cărți în genul Thriller:
Tana French-Pădurea
Jeffery Deaver-Seria Lincoln Rhyme: Colecționarul de oase, Dansând cu moartea, Scaunul gol, Maimuța de piatră, Omul dispărut, A douăsprezecea carte, Luna rece, Fereastra spartă
James Patterson- seria Women's Murder Club: 1-ul pe lista morții, A 2-a șansă, Al 3-lea caz, 4iulie, Al 5-lea călăreț, A 6-a țintă, Al 7-lea cer, A 8-a mărturisire, A 9-a judecată, A zecea aniversare, A 11-a oră
James Patterson-seria Alex Cross
Karin Slaughter: Furie oarbă, Post-mortem, Obsesia, Triptic, Suflete pustiite
Craig Russell-seria Jan Fabel: Vulturul însângerat, Fratele Grimm, Roșu pentru totdeauna
Claus Cornelius Fischer-Și ne iartă nouă păcatele noastre
Jussi Adler-Olsen-seria Departamentul Q: Camera groazei, Vânătorii de oameni, Somnul rațiunii
Mo Hyder-Omul-pasăre, Tratamentul
Steve Berry-seria Cotton Malone: Moștenirea templierilor, Conexiunea Alexandria, Trădare la Veneția, Tezaurul împăratului, Răzbunare la Paris
Michael Connelly-seria Harry Bosch (Bufnița de plastic, Ancheta, Jocuri de culise, Jocul de domino, Chipul dur al despărțirii)
Lauren Henderson-seria Sam Jones: Femeie. Albă. Moartă, Rochia neagră de latex, Prea multe blonde, Margarita cu gheață
Horror:
Stephen King-Salem's Lot, Orașul bântuIT, Apocalipsa
Serge Brussolo-Febra, Lacăte carnivore, Moartea cu melon, Krucifix, Carnavalul de fier, Doctorul Schelet, Haita
Dean Koontz-În puterea nopții, Trăiește noaptea
Clive Barker-Cărțile însângerate, Cabal, Everville
Guillermo del Toro & Chuck Hogan-Molima
Sper sincer că ai mai mult de 15 ani fiindcă unele cărți au niște scene prea puțin potrivite pentru cineva sub vârsta asta.
Eu le-am citit in dezordine si tot a fost ok, nu iti prea influenteaza restul cazurilor. Citeste disparitia neaparat, e geniala, mi se pare cea mai buna din toata seria. si dublura mi-a placut.
Kiki13 întreabă: