La aspect mie imi place, dar trebuie sa ai mult mai multa atentie la gramatica si la expresivitate : "Un semn, in forma de dragon, pe care oricine se inaste cu el moare inca de la nastere! "
Nu merge cum zici tu cu meniul, singura pagina care functioneaza este cea plina de greseli. Nu renunta la idee, doar fa sa fie mai bine.
Apasati mai intai pe meniu, apoi pagina principala(prima pagina) si o sa va dea ceea ce am scris eu! Dureaza maxim 2 zile pana se remediaza problema cu pagina care apare deoarece sunt ocupati!
Ba kite, ai atatea greseli, in primul rand, se scrie fantasy, tasty e un adjectiv; "printi ai printese" si printese.
In al doilea rand, nu ai diacritice, si nici alineate. Ca design, site-ul e prea roz, mai bine alegi o culoare placuta nu roz, ca o sa te doara ochii.
In ultimul rand, nu poti sa scrii comentarii decat prin contact.
Am citit si continutul si ai multe greseli, iti sugerez sa consulti dex-ul sau un dictionar fizic.
Ala nu e site-ul principala cu scrisul meu! Ms de sfat, dar dai pe menu, apoi prima pagina si iti apara scrisul meu! O sa schimb culoarea! nu stiu cum sa scot pagina aia pe care scrie tot gresit!
Desh întreabă: