Să întrebi un englez nativ cum stai cu limba. Mie mi se pare că scârțâie un pic, ca o balama de ușă ne unsă de mult timp.
Apoi, mesajul, da, mesajul care e? Sau e fără?
Am C1 cu un scor de 196 la examenul de Cambridge, care este corectat de nativi! Mesajul nu e neaparat un mesaj, este o descriere oarecum psihologica a unei sinucideri!
Mda, era distant voices acolo, small typo, inca mai lucrez la ele!
C1 nu este despre poezie. Acolo sunt alte criterii.
Pai mna, poezie nu prea am scris in engleza! Sunt in la inceput, asta e a patra! Pana imi dezvolt limbajul poetic mai dureaza! Plus ca sunt un amator! Nu am luat vreun curs specific pentru asa ceva! Sunt pur si simplu sentimentele mele!
Să te gândești pentru cine scrii, care este publicul tău țintă.
Ca ai talent si ar trebui sa ti-l valorifici in alt fel decat asa.
Sincer e foarte...depresiva poezia. Si nu cred ca e chiar asa viata ta. Cum ai ajuns sa scrii asta?
"Nu cred ca e chiar asa viata ta!" pai n-am ganduri sinucigase!
"Cum ai ajuns sa scrii asta?" recent inima mi-a fost franta cu adevarat pentru prima data+ ca am bac-ul anul acesta si am probleme cu o profesoara(de geografie)care nu vrea sa ma treaca, chiar daca nu dau bac-ul la materia asta! Sunt multe pe capul meu!
Ma bucur sa aud ca n-ai ganduri sinucigase...
Insa imi pare rau pentru tine. Cu geografia e mai usor ma gandesc, nu cred ca nu o sa te treaca, mai degraba te ameninta...eu asa zic. Tu invata acolo ce si cat poti si scoti tu un 5.
Dar ai grija de inima ta. Nu o mai da chiar oricui, ai grija pe cine alegi.
Spor in toate!
Multumesc !