| Infoxpert a întrebat:

cand eram mic am citit cartea Robinson Crusoe de Daniel Defoe, nu prea intelesesem mult...
de aceea am inceput sa o recitesc, si cand am ajuns cred ca la capitolul 3, titlul era "Piratii Mauri din Sallee"
stiu cine sunt maurii, dar nu stiu unde se afla Sallee sau ce este ea mai exact?
Ma puteti informa va rog?
Multumesc
P.S: Pe GOOGLE nu am gasit nimic!

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

E un oraş de coastă din Maroc. Înainte a fost un oraş-stat independent, denumit şi oraşul piraţilor pentru că acolo se adunau. Dacă nu ştiai, Maroc e o ţară din nordul Africii

| Infoxpert explică (pentru Gizăz):

Va multumesc la toti, dar raspunsul lui Gizaz o fost cel mai complex, funda!
De fapt am descoerit dupa ce am rasfoit pagina ca Sallee era un port laughing multumes oricum la toti! happy

| Gizăz a răspuns (pentru Infoxpert):

Culmea că răspunsul complex a venit de la unul care ţi-a scris din capul său. Alţii au căutat pe Google şi degeaba.

| Infoxpert explică (pentru Gizăz):

Pai sa stii ca de fiecare data raspunsurile din minte sunt mai bune decat cele de pe net. E mult mai interesant cand cineva iti povesteste o poveste cu cuvintele sale, decat cand o citesti tu singurwinking Imi amintesc de bunicul cum imi zicea o poveste in fiecare seara cand eram mic, iar uneori cand ma apucam sa o citesc eu singur cand eram putin mai mare, ma plictiseam dupa primul capitol laughing (daca era un roman)

| TheCuriousBoy a răspuns (pentru Gizăz):

Exista google.

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Sallee (Salé sau Salli) este un oras in nord-vestul Marocului.

| TheCuriousBoy a răspuns:

Http://brainly.ro/tema/543581, sper ca te-am ajutat.