| NoNamemartes a întrebat:

m-am transferat la profil de filologie si acolo doamna de romana i-a dat tema elevilor sa citeasca harap alb in vara, iar eu nu am stiut deoarece nu eram la acea clasa atunci si acum a zis sa citim si cei noi veniti in doar 7 zile, stie cineva cum sa o invat sau ceva de genu ca si cum as citi-o, un rezumat mai aparte sau ceva. Mersi

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Povestea lui Harap Alb o citesti in 2 ore. Asa ca, nu vad mare scofala sa pui manuta si sa o citesti, ca sa stii sa-i faci rezumatul.

| sweetys a răspuns:

Pe bune! Te plangi doar din atata? O carte de copii ce clasa a cincea? Se citeste in 3 ore cu pauza de cafea. Pai eu aveam pe vara de citit 30 de opere, plus sa le fac rezumatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi și de ce n-o citești?
E un basm, se citește într-o zi, nu într-o vară.

| patrik986 a răspuns:

In maxim 2 ore o poti citi, nu e lunga deloc!

| Basthet a răspuns:

Bună! Găsești povestirea pe scurt, dar și trimitere către textul întreg pe blogul " "Povestiri pe scurt de lecturi școlare". Dacă le citești pe amândouă știi basmul perfect. Succes!

| AlecuAlex a răspuns:

E harap alb o citesti si iti faci rezumat in 2-3 ore + ca e o placere sa o citesti.

| MiriMendes a răspuns:

Le-a dat*

| beebo a răspuns:

Daca citesti la rapid o termini si in 1h jumate! Exagezeri, doar o citesti, iar vreo 2 h iti gasesti intr-o sapt sa fim seriosi.