Idea cu inchisoarea mi se pare super interesanta, eu as citi`o.Incearca sa faci asta, dar sa te si documentezi inainte. Poti sa te uiti pe National Geographic la Evadarea si Viata de dupa gratii si eventual poti asculta si muzica in care se vorbeste despre asta..cum ar fi unele melodii de`ale lui Sisu (sau chiar interviu). Faza cu prietenia mi se pare prea comuna.Asta cu evadarea pare super, daca scoti cartea poate imi zici si mie de unde sa o cumpar Bafta multaa!
Merci tare mult! De obicei ma uit la National Geographic si de acolo ma inspir, vreau sa fac cartea destul de lunga si de interesanta. Cred ca ai dreptate, o prietena mi-a zis ca aceea cu inchisoarea e foarte faina dar cealalta e prea plictisitoare.Crezi ca daca o scriu, va fi cumparata si citita?
Apropo am si eu o nelinistire. Mi-e frica sa fac cartea deoarece mama si unii din familie o sa ma critice ca fac astfel de carte cu inchisoare cu prostii cu deastea.Sau poate daca public cartea o sa afle si profesoara mea de romana si poate si ea o sa ma critice si mie cam frica, ce ma sfatuiesti?
Da! Eu una as citi`o.Merita sa incerci, mi se pare o idee super! bafta muulta si cand o termini sa-mi spui
Sunt cam in aceeasi situatie cu tine..eu vreau sa fac muzica rap ca ma pricep la literatura si tot asa am mesaj mai putin adecvat.Eu zic ca trebuie sa facem ce ne place, daca simti ca vrei, fa`o.pur si simplu asta vrei tu...parintii probabil o sa inteleaga.Iar profesoara nu avd care ar fi treaba ei? Ar trebui sa te aprecieze..Eu zic sa o faci!
Http://www.wattpad.com/19485821-calea-spre-libertate#.UciJHtiPztA aici este prima parte din poveste, trebuie sa-ti faci cont cred sa o votezi sau sa o citesti! Merci
Foarte frumos! Mai vreaau...sa termini cartea ca nu stiu ce iti fac e super.Eu mereu ma plictii de la primele pagini dar la a ta mai voiam sa citesc mai mult si mai mult.Bafttaaa si nu stiu daca am dat like ca suntt pe mobil si nu-mi dau seama..sa imi zici tu te rog.
Nu stiu daca sa o continui, mi-a comentat unul de poveste ca nu stiu ce am scris naspa ca mai bine sterg si nu stiu ce si mi-a stricat tot cheful. A zis ca sa nu mai scriu chesti delea de te doare capul si nu stiu ce. Crezi ca are rost?
Mie mi-a placut... uite.cel mai bine ca sa nu fi dezamagita posteaza povestea si pe TPU si cere si altora pareri. daca le place continui.Mie sincer chiar imi place
Imi pare rau. Dar la asftfel de chestii trebuie sa te descurci singur/a. Cum ar fi sa-ti dau eu o idee pentru o carte, care poate va deveni un best-seller, pe idea MEA, ori poate eu uit ca ti-am dat idea asta si ma apuc si eu de scris si public cartea?! N-o sa fim acuzati/e de plagiat?! Continua-ti povestea, pentru ca pare OK. Nu mai cere idei, pentru ca nu te putem ajuta in situatia asta. Invata sa-ti cauti singur/a inspiratia. (Uneori te poate pocni efectiv, crede-ma!)
Fiona232 întreabă: