| AGentulP a întrebat:

Salut tuturor! Sa știe ca sarcasmul este cea mai buna metoda pentru a cuceri o fata. Va rog sa imi spuneți niște cărți sau site uri de unde pot sa aprofundez acest lucru. Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| MJo a răspuns:

Intr-adevar, fetelor le place sa fii amuzant. Insa nu trebuie sa fortezi nota. Trebuie sa stii cand sa alegi momentul potrivit. Cum? Pai nu toate fetele sunt la fel si din acest motiv trebuie sa te adptezi situatiei. Cat despre sarcasm, nu'ti recomnad. Ti'as recomanda "autoironia", care este o calitate intalnita la oamenii destepti. Bineinteles, cu fetele destepte. Nu'ti fa griji in privinta asta. Fii tu insuti. Si pe langa toate astea, e adevarat ca femeia se cucereste cu dragoste, cu gesturi mici, poate nesemnificative, dar femeile observa tot. Chiar si ceea ce nu faci. Si nu uita: daca iti lipseste increderea de sine, cu siguranta ca altcineva nu poate crede in tine. Intr'un final, femeia ideala o vei gasi cand vei fi tu insuti, cand nu te vei masca, si totusi acea persoana te va aprecia pentru ceea ce esti. In restul cazurilor vor fi doar aventuri.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se stie? De unde se stie? Ca eu nu am auzit de asa ceva.
O fata o cuceresti cu flori, cu dragoste, cu incredere, cu atentie etc. Eventual si cu un BMW.
Daca mergi pe ideea cu sarcasmul ai sa imbatranesti singur pe lumea asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu asa vrei sa ti faci o prietenă? Prin batjocură dispret si mistouri? nu o sa reusesti, fetele/femeile cauta un om matur nu unul care sa si bata joc de ele, cauta carti care te invata cum sa te porti frumos cu ele ca un domn nu ca un gunoi.

| danut a răspuns:

Hei, de unde ai asemenea idei? La fete cu flori si nu cu badjocura tinere.

| Kaℓi a răspuns:

SARCÁSM, (2) sarcasme, s. n. 1. Ironie aspră, usturătoare; batjocură necruțătoare. 2. Vorbă, frază, expresie sarcastică. – Din fr. sarcasme, lat. sarcasmus.
So, fi necrutator! succesul e garantat happy

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

1. Nu stiu de unde stii tu ca se stie.
2. Sarcasmul nu se aprofundeaza. Il ai si-l folosesti sau nu-l ai si nu-l folosesti.
Personal sper ca femeile sa stea departe de tine pentru multa vreme, la ce creier ai as spune ca mai rau le faci.

| aserbuta a răspuns:

Dacă vrei să mori virgin, o poţi ţine pe asta cu sarcasmul, însă pentru un rezultat mai bun recomand să amesteci acel sarcasm (uşor) cu mult umor şi ceva inteligenţă. Îţi va ieşi ceva cu unele.