"O tragedie americană" e pe departe una din cele mai bune cărți citite de mine. Și de asemenea e și un film făcut după această carte
Îți mai recomand și "Căutând-o pe Alaska" John Green.
Hey!
Iti recomand, tot de Theodore Dreiser (autorul romanului "O tragedie americana"), "Jennie Gerhardt". Si un alt roman minunat din literatura americana a secolului al XIX-lea: "Portretul unei doamne" (Henry James).
De asemenea, cand doresti o lectura usoara, poti incerca, de John Green, "Sub aceeasi stea"/"The Fault In Our Stars" (de preferat ar fi sa o citesti in engleza).
Seara faina!
Paulo Coelho-Alchimistul
John Green -Sub aceeasi stea
Markus Zusak-Hotul de carti
Pot spune ca aceste trei carti merita pe deplin sa fie citite.
Lectura placuta.
Am citit si eu ultimele doua carti si sunt foarte dragute. Chiar mi-au placut...
Salut!
Recomand:
"Cuptoarele lui Hitler"-Olga Lengyiel
"Jurnalul Annei Frank"
"Imparatul mustelor"-William Golding
"Un om sfarsit"-Giovanni Papini
"Crima si pedeapsa"-Dostoievski
"Mizerabilii"-Victor Hugo
"Cel mai iubit dintre pamanteni"-Marin preda
"Delirul"-marin Predaq
"Coliba unchiului Tom"-Harriete Beecher-Stowe
"Povestea interesanta"-Olaudah Equiano
"Padurea spanzuratilor"-Liviu Rebreanu
"Rascoala"-Liviu Rebreanu
"Ciuleandra"-Liviu Rebreanu
"Fratii Jderi"-Mihail Sadoveanu
"Rosu si negru"-Stendhal
"Manastirea din Parma"-Stendhal
Mie mi au placut Tess D Urberville si Departe de lumea dezlantuita de Thomas Hardy, Jane Eyre de Charlotte Bronte, Ultima Noapte de Camil Petrescu, Morometii de Marin Preda
Excelente carti! Iti recomand, daca tot te pasioneaza cartile de acest tip, sa citesti si "La rascruce de vanturi"-Emily Bronte, "Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte, "Jude nestiutul"-Thomas Hardy, "Mandrie si prejudecata", "Ratiune si simtire'', "Emma" si "Manastirea Northanger"-Jane Austen, "Cel mai iubit dintre pamanteni"Marin Preda, "Patul lui Procust"-Camil Petrescu, "Intre zi si noapte" si "Pontiful"-Henriette Yvonne Stahl, "Panza de paianjen"-Cella Serghi, "Jennie Gerhardt"-Theodor Dreiser, "Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell, "Castelul palarierului"-A.J. Cronin, "Oliver Twist", "David Copperfield" si "Marile sperante"-Charles Dickens
Paul_Paul_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: