Nu mai sterge! Fa ciorne. Azi scrii ceva, ti se pare ca nu e bine... Pune intr-un dosar ciornele. Maine mai scrii ceva, ti se pare ca e tot rau... tot la ciorne. Apoi, din toate ciornele alea poate iese ceva.
Reciteste o carte care ti-a placut, fa o plimbare intr-un loc magic...relaxeaza-te intr-un cuvant.
Apoi, chiar daca nu iese inceputul, de ce sa nu intrii in actiune si revii cand iti vine inspiratia la inceput.
Succes!
Prima pagina este cosmarul fiecarui scriitor...
Incepe sa scrii introducerea, urmata de un cuprins-ciorna. Te vor ajuta foarte mult.
Nu sunt scriitor, dar mai intai trebuie sa lasi rusinea de ati exprima sentimentele la o parte, desi sunt lucruri jenate, toate cartile, filmele sau melodiile contin lucruri de genu asta.Imagineazati cum arfi fost daca scriitorul sau muzicianul tau preferatat (da tu un nume) i-ar fi fost rusine sa scrie ce a scris, dupa aia mai exista si editarea in care se mai cosmeitiaza lucrurile, dar ce e important e ideea de baza.
Tare anapoda mai scrii românește, amice!
Tocmai tu te - ai găsit să dai sfaturi?
Nu am dat sfaturi privind exprimarea, doar mi-am spus parerea mea.
Pana la urma cu ce te deranjaza pe tine?
Înainte să începi să scrii fă-ți o idee în minte despre ce ai vrea sa se întâmple în carte, cum să decurgă lucrurile, așa e mult mai ușor să dezvolți ideile.
AvalohAlyn întreabă: