Întrebare recomandată | nobodybutme a întrebat:

Salutare!
Caut niste titluri de carti psihologice pe tema Respectului de sine, m-ar interesa atat despre dobandirea respectului de sine dar si despre impactul respectului in tot ceea ce facem. As prefera sa nu fie stufoase in teorii si in tot felul de termeni de specialitate. Ma intereseaza ceva destinat publicului larg. Multumesc.
p.s. pana acum am dat de o carte numita "Cei 6 stalpi ai increderii in sine" de Nathan­iel Brandon

Răspuns Câştigător
| Cherrybell a răspuns:

Http://www.jacques-salome.ro/index.html Incearca-l pe Jaques Salome. E profesionist in psihologie. Cele mai bune carti de psiho pe care le am sunt de la el. Pe site-ul lui sunt si cateva articole ca sa-ti faci o parere si sa te delectezi cu ele. Cartile lui se gasesc mai ales la noi in bookshop-uri. Lectura placuta!

4 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Citeste ''Putere Nemarginita'' - Anthony Robbins

Este o carte extraordinara si printre cele mai bune in dezvoltarea persoanala.

www.nlpmania.ro

| Mozurov a răspuns:

Singura carte care mi s-a parut mai buna si accesibila este Cum sa iti intaresti increderea in tine de Marie Hadou.
PS:Carte mai buna decat Cei 6 stalpi ai increderii in sine nu o sa gasestiwinking

| spy2o a răspuns:

Psihoteca.info

| frzq1 a răspuns:

Sa fii sincer cu tine te trece prin toate fazele.si atunci cand te vezi mic te reconstruiesti sau esti prost si taci.si daca esti prost si taci nu ai dreptul sa taci si te reconstruiesti.respectul de sine e lalaiala