| RobiD a întrebat:

Salutare,caut si eu niste carti in genul celor lui John Saul:Umbra,Creatura,Proeictul divin,daca le-a citit cineva si stie despre ce e vorba.Mi-a placut foarte mult stilul abordat de John Saul, e fascinant sa citesti astfel de carti.Imi doresc sa mai citesc ceva in genul asta,dar din pacate nu prea mai stiu romane care sa trateze astfel de subiecte. Daca stie cineva un astfel de roman,in afara de cele mentionate mai sus, m-as bucura sa mi-l recomande si mie.

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Si mie imi place foarte mult John Saul, iar unele romane le-am citit chiar de 2-3 ori (nu la rand). Alti autori asemanatori sunt Stephen King si Dean Koontz.
De Stephen King iti recomand Cimitirul animalelor, Carrie, Misery, Christine, Shining, Jocul lui Gerald (dar si altele - majoritatea romanelor lui sunt in genul acesta).
De Dean Kootz: Nimic nu e intamplator (personal, mi s-a parut cea mai buna carte a lui, dintre cele pe care le-am citit), Cursa, Betia sangelui si Masca.
Le poti gasi la biblioteca, in general, dar daca nu, le poti comanda online, de asemenea.

1 răspuns:
| anad a răspuns:

Incearca romanele lui King Stephen http://e-biblioteca.blogspot.ro/