| QCosminQ a întrebat:

Salutare. Caut si eu niste citate ok, despre simplitate, oamenii simpli. Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

"Nu există măreție acolo unde nu există simplitate." - Tolstoi

| QCosminQ explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Multumesc frumos, insfarsit un mesaj ce are legatura cu intrebarea mea. Multumesc.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omul este foarte complex sa stii

| QCosminQ explică (pentru RAY):

Salu. Ce treaba are? Eu caut niste citate, nu cat de complex este omul.

| RAY a răspuns (pentru QCosminQ):

Atunci îți recomand filozofia, începe cu Platon, aristocrate și alti filozogi mari sau dezvoltare personala

Omule esti ok? Ce legatura are ceea ce spui tu cu ceea ce am intrebat eu? Iti zic eu, nu are nicio treaba. Treci mai departe de intrebarea asta.

| RAY a răspuns (pentru QCosminQ):

Omule sunt citate, ești și nesimțit

Ma faci nesimtit pentru ce? ca nu raspunzi ceea ce am intrebat eu? Pentru ce-ai mai raspuns daca te depaseste acest subiect? Pui niste comentarii foarte aiurea, pe langa subiect cu mult. Sa-ti dau si ceea ce-ai pus, ca poate nu mai stii ce-ai scris:
1. Atunci îți recomand filozofia, începe cu Platon, aristocrate și alti filozogi mari sau dezvoltare personala
2. Omul este foarte complex sa stii
3. Nu sunt, doar ca le e teama sa se exprime de rusinea societatii, asta imi aminteste de o poveste, un soldat rus a violat o fata in berlin dar nu stia ca ea ii va pune capat vieti lui, nu poti stii de ce e in stare omul
Si lista poate continua. Daca nu stiai niste citate despre ceea ce-am intrebat eu, adica despre simplitate si oamenii simpli, nu trebuia sa te chinui sa dai link-uri din Adevarul.ro. Treci mai departe te rog frumos.

| StrongHeart a răspuns:

De ce ai vrea ceva simplu? viata e foarte complicata

Răspuns utilizator avertizat