Bad Samaritan (Robert Barnard), Death in a Cold Climate (Robert Barnard), Camerista (Nita Prose)
Și orice roman scris de Xavier de Montepin (ex. Misterul din cavou, Lumina din amurg etc)
Poți alege de aici:
https://www.litera.ro/carti/fictiune/thriller-suspans-detectiv
Sunt unele cărți de suspans pe care le poți găsi si in format pdf. Dacă iti place să citesti online, nu in format clasic, e fain să îți iei un e-book. E super! :)
Îmi place să citesc online, citesc pe tableta momentan, dar as vrea sa îmi iau un kindle. Sper sa îmi placă aceste cărți. Numai după titlu și suna bine.
Daca nu citești in engleza îți iei kindle degeaba. Editurile din Romania securizeaza cărțile cu Adobe DRM, deci folosesc formatul EPUB sau secure PDF care nu e compatibil cu kindle-ul. Trebuie ceva pe care sa poți instala Adobe digital edition și pe care să-l poți autoriza cu un cont Adobe cum sunt pocketbook-urile.
Daca nu ai deja, fa-ti cont de Goodreads, acolo comunitatea de cititori e foarte mare și în general te poți baza pe media generală a unei cărți.
Am goodreads. Ba da, citesc in engleza. Gasesc foarte multe carti, care la noi nu sunt traduse.
Mai recent Stephen King a cam renunțat la horror și se axează pe thrillere. Deci nu dai gres cu cărțile lui mai recente cum ar fi Străinul sau trilogia Bill Hodges.
Mie mi-au plăcut și Obiecte ascuțite și Pacienta tăcută.
Am citit Pacienta tacuta si oboecte ascutite, dar de la Stephen king nu an citit decat It, varianta cu doua volume, si Cimitirul animalelor.
Poți încerca și JFK. Mie mi-a plăcut foarte mult, dar eu sunt fan SK, am citit cred, mai bine de 30 de cărți scrie de el.
Am făcut o listă cu câteva cărți thriller, ina mereu mă las păcălită de recenziile de pe net, și mereu ajung sa regret că mi-am pierdut timpul. Unele cărți sunt supraapreciate, iar altele, deși sunt mai puțin cunoscute, sunt foarte bune. De aceea, mă gândeam că poate îmi dați voi câteva titluri care v-au plăcut.
Nu am citit cărți thriller pentru că nu-mi plac.
Atunci ce îți place? Daca ai câteva titluri interesante, eu citesc orice, daca îmi place și subiectul. Mai e o săptămână și scap și eu de bac, și apoi pot sa citesc mai mult. Așa că îmi caut câteva titluri interesante.
Citesc şi ziare, reviste, nu doar cărți. Îmi plac cărțile de dezvoltare personală.
Uite de exemplu un best seller: Gabor Mate - Când corpul spune nu.
"Omul de castane" e una din cărțile mele preferate din genul thriller. "Fata anonimă" nu prea e o lectură cunoscută, însă după ce am terminat-o, mi-am dorit să citesc mai mult thrillerr și... chiar s-a jucat cu mintea mea. Mi-a mai plăcut și "Suflete pereche", a cărui idee nu am mai întâlnit-o pe nicăieri. Seria "Helen Grace" cred că ar fi în regulă pentru cineva care nu a citit foarte mult thriller, însă mie pe alocuri mi s-a părut previzibilă, un pic repetativă de la un volum la altul.
În cazul în care o să încerci vreo carte din cele menționate de mine mai sus, sper să-ți placă. ^^
Am citit deja "Omul de castane", mi-a plăcut mult și o să încerc și alte cărți de-ale autorului. Însă pe celelalte nu le-am citit, însă îmi par interesant.