Am citit cartile si sunt de mii de ori mai frumose ca failmul! Daca ar fi fost sa ne placa filmul mai mult decat cartea ar fi insemnat sa tina filmul 24 de ore ! Sau poate mai mult . Era fain daca se facea serial. Fiecare capitol un episod ! Si miee imi place Alice... dar cel mai mull Emmet . Rad pe burta cand face el ceva amuzant . Daca ai citit Zori de Zi sti la ce ma refer ! "Casa aia mai sta in picioare?" sau ceva de genu ! O zi buna .
Am citit toate cartile si sunt superbe, preferata mea fiind prima carte. sunt ceva mai speciale, difera de celelalte carti mai obisnuite, sa zic asa. am vazut si filmele, dar nu prea sunt reusite, dar m-am uitat deoarece imi place foarte mult cum joaca Robert Pattinson(Edward).
Buna.
Eu le-am citit pe toate 4...si am ramas fara cuvinte sunt minunate
insa...filmele cam lasa de doritdesi actorii sunt minunati si toti sunt foarte talentati... dar nu pot sa surprinda in film tot ce este in carte
Oricum de abia ast sa vad si cel de-al treilea film:X.
Buna, te rog mi le poti trimite si mie pe mail...please...carmen_camelia2003@yahoo.com. Multumesc mult de tot si scuze!
Salut!
Eu am citit primele 3.pe a4a inca nu am inceputo. dar sunt ft multimita de ele. mi se par niste carti faine care merita citite.filmul nu este nici pe departe atat de reusit pe langa carte.
Le-am citit pe toate 4 volumele, chiar incepusem sa citesc si Soarele de la mizeul noptii unde o gasisem pe net dar numai cele 12 capitole.Fiind prima carte dar privita din perspectiva lu Edward.Toate sunt reusite insa filmele nu cuprind in totalitate cartile dar sunt totusi frumoase.
Pai eu ador cartea aia...si mie im pplace de alice ...si robert adica edward e frumoas. da dor in film
Pishtii întreabă: