| Ocouluss a întrebat:

Salutare, TPU! Am aflat ca va plac povestile scurte de groaza... n-am putut sa nu iau aceasta oportunitate *wink*.

Dupa ce m-am certat cu matusa mea aproximativ o jumatate de ora intreaga, m-am dus in pat sa ma culc. Probabil primul somn linistit care l-o sa-l am in ultimul timp. Ea nu se poate opri din a lua cate o gustare in fiecare 20 de minute pana, intr-un sfarsit, adoarmea. Nu ma deranjeaza starea ei de sanatate, fiindca nu e treaba mea sa ma bag... e faza ca nu a mai reparat podeaua de vreun an. Scandurile de lemn scartaie in timp ce merge, chiar destul de tare. Imaginativa sa auziti niste suntete asurzitoare la fiecare 20 de minute... si chiar si cand adormi te trezesti. A trebuit sa o bat la cap asta seara sa nu mai iasa din camera. Dupa putina disputa, a cedat. Adica daca am venit in vizita, nu ar fi trebuit sa fiu tratat mai ok?

Intr-un sfarsit, m-am asezat in pat si mi-am gasit o pozitie comfortabila. Am inchis ochii, savurand seara asta de liniste. Aproape simteam cum eram tras in lumea viselor, cand ce sa vezi... iar a inceput! Scartaitul ala teribil!

M-am ridicat din pat instant, am apucat lanterna din rucsac si am inceput sa tropai fix spre bucatarie, cu intentia de a o certa mai mult. M-am oprit cand am ajuns langa dormitorul ei, fiindca am auzit ceva dinauntru. Putin cam speriat, am deschis usor usa. Cand am indreptat lanterna spre pat, era matusa mea, sforaind. In confuzia asta aproape ca am omis total scartaitul podelei din spatele meu.

4 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Nu înțeleg cum poți să încerci să scrii ceva atât de lung în condițiile în care tu ești cam certat/ă cu limba română.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu stiu daca asta este o poveste de groaza imaginata sau...chiar ti s-a intamplat.
Oricum podelele si casele vechi scartaie mereu aiurea.

| Λndrei a răspuns:

Creierul tău era obișnuit cu sunetele podelelor și din cauza asta ți s-a părut. Este doar o presupunere. Ce știu exact însă este exact contrariul. Adică dacă ești obosit și vrei să dormi însă te deranjează un sunet, nu îl mai auzi. Te obișnuiești cu el.
Comentul ăsta a fost un fel de mindblown laughing da înțelegi tu ceva.

| Dancer12 a răspuns:

Cred ca era in mintea ta, erai obisnuit cu acel zgomot.Nu fii paranoic, nu cred ca putea fi ori asta ori vantul. Daca ti-e frica, aprinde niste tamaie in casa.