Capitanul Ahab si-a facut un harpon special cu care sa-l omoare pe Moby Dick.S-au intalint cu un alt vas al cariu capitan avea o mana de fildes, ea fiind mancata de Moby Dick.
L-au zarit pe Moby Dick cu informatiile de la capitanul cu mana de fildes pe care l-au injunghiat cu cateva harpoane.In jurul sau s-au facut sute de sfori, dar balena parca nu avea nimic. Ahab si-a luat harponul si l-a razbunat pe Starbuck, care fusese mancat de Moby Dick.
Ahab i-a taiat capul si au vazut ca lichidul balenei era diferit de al celorlalte.Astfel ei si-au continuat calatoria, vanand mai multe balene...
Eu am citit cartea dar am uitat mare parte din ea. Deci nu stiu. Cred ca pana la urma moare. Tot ce mai stiu ca capitanul s-a intalnit cu un alt capitan pe alt vas. Acel capitan avea mana de fildes, ea fiind mancata de Moby Dick. Capitanul cu mana de fildes l-a ajutat pe Ahab sa-l prinda. Stiu ca pana la urma l-au zarit si l-au injunghiat cu cateva harpoane. De aici nu mai tin minte nimic... Imi pare rau.
anonim_4396 întreabă: