| Imp5k a întrebat:

Salutari! Stie cineva de unde pot cumpara nuvela The Hunger Games (Jocurile Foamei) scrisa de Suzanne Collins?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Jocurile foamei nu este o nuvela ci o trilogie (trei romane).
Pesemne ai crezut ca novel se traduce nuvela dar nu este asa, novel inseamna roman. Le poti cumpara din librarii sau de pe internet.

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Poti gasi la orice biblioteca sau poti cauta pur si simplu pe internet, iti recomand site'ul okazii.ro. Daca nu il gasesti aici, mai sunt si altele speciale cu carti.

| AlinnJe a răspuns:

Buna imp5k!
le poti gasi la o biblioteca din apropierea ta, sau o poti cumpara chir aici online:
http://www.amazon.com/Hunger-Games-Movie-Tie/dp/0545425115

| buburutza0431 a răspuns:

Buna! Aceste carti sunt foarte frumoase si ti le recomand(le-am citit si sunt preferatele mele)! Le poti gasi la o librarie, pe internet, sau intr-un magazin mai mare de gen Cora.Ele sunt destul de scumpicele(50 ron una), dar merita!winking Sper ca te-am ajutat! Funda?

| Imp5k explică (pentru buburutza0431):

Am gasit singur pana la urma. Eu am intrebat clar de unde le cumpar (normal ca aveam si eu idee ca de la biblioteca sau de pe internet), ca doar nu ma duceam la o cantina publica sa cer Jocurile Foamei. Mersi oricum.

| buburutza0431 a răspuns (pentru Imp5k):

Pai daca vroiai un site puteai sa spui! Stiu o gramada! Eu doar am vrut sa te ajut!