Nu recenzii, doar o foaie pusa la ultima pagina cu cele mai importante lucruri si unde se gasesc.
Nu, n-am scris recenzii niciodata, incepusem doar sa le dau note celor citite mai recent. Tu scrii?
Obișnuiam, acum câțiva ani când aveam mai mult timp de citit. Le țineam pe FB in secțiunea notes.
Am mai scris doar cand aveam nevoie pentru scoala la ora de engleza, in rest nu!
Scriu recenzii din când în când. E puțin impropriu spus recenzii. În mod normal, îmi iau notițe în Notion, pentru că e ușor să le organizez și, cum nu le citește nimeni, mă lungesc cât vreau, am libertate deplină. Scopul e să interacționez cu cartea (un fel de jurnal de lectură), nu să i-o recomand cuiva. De ceva timp postez câte ceva și pe GoodReads, în limita timpului, dar mai bine mă desfășor pe Notion.
Sunt foarte curios cum arată notion-ul tău și în ce alte scopuri îl mai folosești
Măi, sincer, sunt foarte multe aiureli. Dacă nu aș abera prea mult și ar arăta a notion de om normal, zău de nu ți-aș trimite link.
Nu. Deoarece recenzia e un lucru in plus (si inutil pentru cei ce nu au formare in asa ceva) si nu atat de important precum lectura in sine.
Haina pe care o imbrac, tie nu ti se potriveste. Asa e si cu cartile
Deci, nu dau recenzii...
Nu ti pierde timpul cu recenzii si prostii de genul... Goodreads sau mai stiu eu ce. Cat timp pierzi cu ele mai citesti o carte.
anonim_4396 întreabă:
SelenaTpu întreabă: