Acum o saptamana mi-am cumparat 3 carti de acolo. Valoarea totala era de aproape 280 de lei.
Am facut o comparatie cu eMag, unde preturile acelorasi carti era mult mai mic. Singura problema e ca fiecare carte venea dintr-o alta parte, ceea ce insemna ca trebuia sa platesc 3 transporturi, iar pretul final era cu numai 4 lei mai mic fata de cel de pe libris.
Deci, pretul pe libris e ok numai daca ajungi la suma pentru care obtii transportul gratis, altfel gasesti pe alte site-uri mai ieftin.
Am comandat in 2015, am prins livrare gratis, deci mi se pare ok. Si acum au livrare 10lei parca. Cel mai bine verifici cartea pe care vrei sa o cumperi pe mai multe siteuri si vezi unde este mai rentabil, iar daca cumperi mai multe carti e mai bine sa iei de pe libris livrarea fiind foarte mica si chiar gratis.
Eu comand mereu de pe elefant.o data la ceva timp au reduceri de 50% la carti.Atunci cunpar carti de 400 ron la pret de 200
Da,comand mereu de la libris, pentru ca are transportul cel mai mic, 7 lei, plus ca e gratuit daca comanda trece de 50 de lei ca valoare.Si deseori au oferte.Recomand Libris, eu de acolo am luat cele mai multe carti!
mdia13 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: