| shippuden a întrebat:

Spuneti si mie va rog o carte de citit,sa nu fie plictisitoare,ci interesanta,atractiva thinking, si sa nu fie de aia siropoasa

12 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Singur pe lume- Hector Malot.

| Cameliapantiru a răspuns:

Nu stiu ce ai citit pana acum, dar iti recomand "Portretul lui Dorian Gray"-Oscar Wilde, romanele lui Dostoievski("Idiotul", "Crima si pedeapsa', "Fratii Karamazov", "Adolescentul" etc) sau trilogia lui Henryk Sienkiewicz "Prin foc si sabie", "Potopul', "Pan Wolodjovski". O zi faina!

| andrei1237 a răspuns:

Aripi de Aprylinne Pike.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce gen doresti?

| shippuden explică (pentru anonim_4396):

Ceva horror, fantesy sau cu actiune happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru shippuden):

Poti incerca cartile Agathei Christie.Mie mi se pare si horror si de actiune, dar nu prea ma pricephappy

| shippuden explică (pentru anonim_4396):

Am citit vreo 2 volume, mi se pare ca se invarte in jurul cozii, plus cas putine faze care-s cat de cat interesante, carti de-al lui stephen king stii? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru shippuden):

Nici n-am auzit de astahappy

| bogdan72 a răspuns:

Daca vrei actiune, cauta "Inimile celor patru" de Sorokin. Nu te lasa pacalit de titlu. Saau, daca ai o mama care ar putea sa ti-o gaseasca, poti citit altceva de Sorokin, in general te plictisesti greu la o carte de-a lui. "Viscolul", "Kremlinul de zahar" te-ar mai putea interesa.

| MissDevilish666 a răspuns:

Roșu ca sângele de Salla Simukka.

| ticataca a răspuns:

Uite am gasit un top 10. Oricare ai alege, sigur nu te plictisesti: http://bit.ly/LEiAux

| Pripa_Madalina_1998 a răspuns:

Roșu și Negru -foarte interesantă!