La ce ti-ar folosii portugheza, cand limba universala in lume este ENGLEZA?
Gasesti tot ce vrei sa stii pe internet, inclusiv materiale video, filme cu subtitrare etc.Asa se invata cel mai rapid o limba de dificultate usoara sau medie, din filme si seriale, chiar si jocuri.
Cele mai populare limbi sunt engleza și spaniola. Dacă le știi pe ambele, ești șmecher.
Stiu engleza si inteleg putin spaniola, dar parca ma atrage mai mult sa invat portugheza
Știu și eu câteva cuvinte și expresii învățate din telenovele. N-aș putea sa port o conversație in lb. portugheză, dar dacă aud o conversație, înțeleg in mare parte ce se vorbește, deoarece știu lb. spaniolă la un nivel avansat iar multe cuvinte din lb. portugheză seamănă mult cu cele în spaniolă.
O poți invata de plăcere, ca sa o știi, dar nu prea vei avea ce face cu ea, deoarece nu e de circulație internațională. Îți recomand mai degrabă să-ți îmbunătățeștiengleza, deoarece ea îți va fi cu adevărat utila.
Este o limbă de sorginte latină, cu amestec maur, ca și spaniola, doar că istoria și ambițiile unor regi din vechime a făcut să existe dialecte diferite.
Numepublicuserneim întreabă: