DA! Joules Verne sau Serloc Holmes sau O mie si 1 de noptii sau Marra etc... TE IMPLOR da-mi si mie o FUNDA nu am niciuna vreau sa am macar una sunt junior
Pai, nu sunt carti noi dar iti dau funda pentu ca stiu cum e sa nu ai niciuna.Si eu am fost utilizator junior si ii rugam sa-mi dea funde
SARUTMANA! mi-o dai acum?
Vai mersi mersi mersi
A speficiat omu nu carti de consum ca ala cu vampiri. ce e ala twilight sau jocul foametei ( sau cum s-o numi ) ce mi-e divergent. aceeasi prostie (parerea mea)
M-ai pierdut de la "speficiat".Ma bucur ca ai spus "parerea mea". Spre deosebire de tine, mie chiar mi-a placut filmul si pentru mine chiar nu e o carte "de consum".
Omu mai greseste. inca nu m-am obisnuit cu prostia asta de telefon. daca ai fii fata nu m-ar mira, dar ca baiat sa iti placa asa povesti siropoase, nu e bine
Stai linistit, se intampla.Da, sunt fata..Pai si baietii? De ce ar fi fost ciudat? Chiar e o poveste draguta.
Chestii siropoase si baietii nu merg mana in mana. sa auzi de la o fata ca ii place twilight nu ma mira( voi sunteti cu "dragostea" si chestii de genu), dar sa aud de la un baiat, m-as intreba ce naiba i-a placut la asa porcarie. mda, pana la urma fiecare cu ce ii place.
Voi,seriosilor.Nu mi-a placut twilight, nu prea imi plac filmele sf, in fine, asa e.Fiecare cu gustul lui.
Minti. daca ti-a placut divergent ti-a placut si ala cu vampirii. e aceeasi poveste numai ca nu sunt vampiri in ea. , pai da, in ziua de azi fetele sunt neserioase .
Nuuu,nu mint) De ce as face-o si de ce generalizezi? Nu-i fumos.Mda, clar aceeasi poveste, diferenta e ca...e o poveste, de fapt o chestie cu vampiri, in rest 99%seamana.(ironie). Divergent nu e sf, e mai degraba un mod de a vedea viitorul.
" De ce as face-o si de ce generalizezi? Nu-i fumos" eh, sunt si eu la moda. asa fiecare fata aici spune ca toti baietii sunt morti doar dupa sex, eu de ce m-as comporta alfel. zic si eu ca toate neserioase
Moda asta."Fiecare fata", off din nou o faci...
"Nostalgia", "REM"-Mircea Cartarescu
"Variatiuni enigmatice''-Eric-Emmanuel Schmidt
"Crima Olgai Arbelina'', "Testamentul francez'', "O femeie iubita''-Andrei Makine
"Teodosie cel Mic''-Razvan Radulescu(nu am citit-o inca, dar intentionez, am auzit ca e o carte foarte-foarte buna)
"Pianista'', "Amantele''-Elfriede Jelinek
Carti foarte bune gasesti in lista de aici:
http://cristina.isteaching.com/lecturi-interesante.html
JustOneGirl întreabă: