| IrinaAniri a întrebat:

Sunt prea mare pentru cartea insemnarile unei pustioaice daca am 14 ani? am auzit de ea dar nu sunt sigura daca sa o cumpar sau nu. ceva pareri de la cine a citit-o?

9 răspunsuri:
| Neverwas a răspuns:

Niciodata nu esti prea mare pentru o carte, indiferent despre ce carte ar fi vorba. happy

| ShadeAdda a răspuns:

Niciodată nu trebuie să spoi că eşti prea mare pentru o carte, oricum ar fi ea... asta dacă merită intr-adevar citită! Jurnalele sunt amuzante, dar sincer nu recomand să le cumperi. Mai degrabă le împrumuţi de la cineva. Sunt prea copilăroase. Am 16 ani, verisoara mea de 12 ani le colectioneaza cu multa infocare si mi-a dat si mie sa le citesc putin, din curiozitate. Concluzia mea: funny laughing dar exista carti mult mai bune care merita cu adevarat obtinute... (Ex: Instrumente mortale, Dispozitive infernale, Casa Noptii, etc.)

| MauriceCorelli a răspuns:

Nu exista limita de varsta. Exista totusi limita de circumvolutiuni. Prea multe, cartea devine ceea ce, practic, este, hartie igienica. Prea putine, poti citi cartea. Acum... ramane la latitudinea ta sa decizi cat de neted/denivelat ti-e creierul. Si mai vrei si sa dai bani pe ea! Pai, ma, carti ca astea, nici luate de pe KAT nu merita. Mai bine dai bani pe ceva constructiv. Cum ar fi o carte buna, poate?!

| Crisツ a răspuns:

Nu,nu esti prea mare happy. Eu nu am citit'o dar am auzit ca este o carte foarte frumoasa cu multe intamplari amuzante.
Cred ca merita sa o citesti.

| girl971 a răspuns:

Nu o lua ca nu e frumoasa.Consumi bani degeaba.A citit-o o colega de a mea si a zis ca a dat bani pe ea degeaba.Eu zic sa nu o iei dar tu faci cum vrei.Nu esti prea mare pentru ea.

| geohandmade a răspuns:

Nu cred ca o carte are limita de varsta. Daca iti place o citesti.

| Aleeeexandra a răspuns:

Eu am 16 ani si am citit toate cele 4 volume aparute pana acum in Romania, chiar si mama a citit cateva pagini laughing. Eu zic sa le citesti, cu siguranta o sa-ti placa big grin

| NickyDawn a răspuns:

Neah, e o carte de copii oh go on.

| WitchMya a răspuns:

Eu mi-am luat-o si am varsta cam egala cu a ta. Mie una mi se pare o carte amuzanta, dar de moment, adica o citesti o data si nu ramai cu foarte multe idei pentru ca este scrisa ca si un jurnal. Este amuzanta, dar o luna mai tarziu nu iti mai aduci aminde din ea nimic in afara de faptul ca ai ras pe parcursul ei. Daca vrei neaparat sa o citesti poti sa o imprumuti de la altii. Se citeste foarte usor. Eu am citit-o cam in 5-6 ore si citesc foarte incet. Alegerea ta daca o iei sau nu, dar cred ca este mai bine doar sa o imprumuti.