Dwa.
Făcusem mai demult un test și mi-a dat Gryffindor.Yeey.
Dar îmi place și Slytherin, pentru că Snape.
Din pacate nu am vazut filmele cu Harry Potter, mai mult imi place SF asta fantastice nu-mi plac, nu sunt genul meu, uite ce rezultat mi-a dat
Casa Astropufi (Hufflepuf) : Daca ai fi urmat cursurile Hogwarts, ai fi fost repartizata in casa Astropufi, alaturi de Cedric Diggory, Justin FinchFletchley si alti prieteni, atrasi de mister si vraji ca si tine. Corectitudinea si loialitatea...
Mi-a ieșit Astropufi la sortare pe pottermore Îmi place oarecum.Dar și Cercetașii îmi plac
Nu, nici nu m-am uitat!
ok am făcut testul ăsta online
https://www.kudika.ro/quiz/14865
rezultatul meu:
Casa Astropufi (Hufflepuf) : Daca ai fi urmat cursurile Hogwarts, ai fi fost repartizata in casa Astropufi, alaturi de Cedric Diggory, Justin FinchFletchley si alti prieteni, atrasi de mister si vraji ca si tine.
Citesc eu printre randuri sau scrie peste tot acelasi lucru?
Casa Astropufi (Hufflepuf) : Daca ai fi urmat cursurile Hogwarts, ai fi fost repartizata in casa Astropufi, alaturi de Cedric Diggory, Justin FinchFletchley si alti prieteni, atrasi de mister si vraji ca si tine. Corectitudinea si loialitatea...
Nu știu nu e vina mea așa au scris la rezultatele testului online, așa am copiat
Mie nu mi-au placut niciodata cartile si filmele Harry Potter. Personajele sunt ok dar povestea nu e pe gustul meu.
Viperini as vrea! am si calitati pentru asta! una din acestea fiind ambitia! care face parte din casa! iti poti face prieteni chiar destul de usor! si nu trebuie sa iti placa serpii neaparat! nu are legatura! conteaza sa inveti bine vrajile! etc! si lucrul cel mai important! sa lupti pentru punctele de la casa! oricum daca le pierzi nu e o problema! se recupereaza! toate casele patesc asa din cauza ca faci vreo boroboata! si se taie astfel din punctaj! trebuie sa ai mare grija sa nu protestezi sau ceva! ca iarasi ramai fara punctaj! important este sa faci lucrul care este absolut necesar pentru casa! ca de acolo vin punctele!
Sunt fana Harry Potter, dar uneori nu stiu in ce casa sunt. Cred ca sunt 70% Gryffindor si 30% Ravenclaw
AntiTeamEdward4Ever întreabă:
anonim_4396 întreabă: