Nici n-aș vrea să învăț să citesc gândurile oamenilor. Mi s-ar părea un fel de viol. Cum adică, oamenii să nu mai aibă niciun fel de "privacy"? Până și gândurile să li se afle? Cum m-aș simți eu să-mi afle altul gândurile? Iar zicala... cum zice? ce ție nu-ți place altuia nu-i face.
Éu as fi intrebat altfel:cum sa ascund ca inteleg gandurile oamenilor, pentru a nu apuca sa-si schimbe modul de a minti si sa-mi ingreuieze treaba.
La SRI sunt invatati de cateva 'taine'elementare.Dar trebuie sa fii deja dotat in acest scop.Nu am gasit o carte manual care sa -mi transfere stiinta asta.Deci nu-ti pot scrie despre o carte, sunt multe. depinde de aptitudinile tale.Le gasesti pe internet sau in librarii.
In general iti trebuie o baza culturala, filme, carti de tot felul si cunoasterea umana.Asta se afla si din carti celebre: Dostoievski, Kafka, Poe etc.
Cand cunosti natura, tipologia umana la modul cel mai complex, vei deslusi asa de usor, din 3 vorbe si 3 cuvinte, ceea ce vrei tu!
Dar totul se completeaza, cum am zis si de talentul si experienta ta nemijlocita.E foarte simplu.
Dar tocmai ca e simplu, te vei lupta cu tine insuti in a crede evidenta.
Dar cred ca-ti vor ajuta summumul cartilor enumerate. Macar una de fiece autor ce ti l-am zis.
Uita-te la Lie to me si The Mentalist
Acolo o sa-i si vezi, cum sa le citesti expresiile de pe fata si gesturile
Arta de a citi gândurile de Henrik Fexeus, cred ca o poti citi si online, eu am cumparat-o mai demult de pe Elefant.ro impreuna cu o alta carte: Puterea extraordinara a subconstientului tău Joseph Murphy, m-au interesat si pe mine candva, ai multe de invatat din aceasta carte, trebuie doar sa ai vointa si sa pui in aplicare
Din prima am citit vreo 10 pagini de la biblioteca din oras, din a doua am citit mai mult si continui acum s-o citesc, vreau sa imi repar dintii fara stomatolog,(daca vrea Dumnezeu, pentru a eu imi doresc foarte tare asta ) tu ai aplicat ceva din ea? Ai vaazut vindecandu-se oameni
Da eu am incercat autosugestia, cand am dat examenul pentru scoala de soferi, nu stiam prea bine sa conduc, nici instructorul nu mi-a dat vreo sansa sa-l iau, iar eu in ultimele 2 ore,am invatat sa conduc,problema era negativismul meu, tot ziceam ca nu stiu, nu o sa invat niciodata, am schimbat afirmatiile in pozitive, si am inceput sa cred ca o sa-l iau, si ce crezi, n-am avut nici un punct penalizare, chiar si instructorul a ramas mirat pentru ca am dat cu unul dintre cei mai severi examinatori, nu stiu daca a fost un noroc sau o coincidenta, important e ca s-a terminat asa cum am vrut, de atunci am inceput sa cred tot mai mult in lucrurile astea.Nu stiu daca s-a vindecat cineva, n-am discutat cu nimeni pe tema aceasta, apropo uitat-te la filmul Secretul in caz ca nu l-ai vazut. Sper sa ti se implineasca toate dorintele, bafta
Cea mai buna carte pentru cititea oamenilor este Cartea gesturilor o poti gasi aici http://www.carti365.com/products/cartea-gesturilor-joseph-messinger/
FireAngel întreabă:
anonim_4396 întreabă: