| Syllvyss3160 a întrebat:

Tocmai am inceput sa scriu o carte dar nu stiu daca e bine sau nu sa continui voi ce parere aveti
rog seriozitate.
Dau funda celui care ma ajuta mai mult
o sa va postez primul capitol:
"Traia odata intr-un oras din America o femei saraca care avea trei copii.
Pe fata o chema Raluca iar pe cei doi baieti Elias si David.
Acestia ramasera de curand orfani de tata dupa ce acesta murise intr-un accident de masina.
Femeia ramase singura cu cei trei copii ai sai.
Intr-o zi un vecina observat ca copiii erau singuri acasa deoarece mama lor era plecata la munca si a anuntat imediat Protectia Copilului.
Dupa scurt timp apare la poarta o masina si din ea coboara o femeie eleganta.
Aceasta femeie intra in casa si gaseste acolo pe cei trei copii.
Baiatul cel mare Elias ii spuse femeii ca mama lor este plecata la munca si ca se intoarce diseara.
Femeia ii intreaba pe cei trei copii:
-Dragi copiii ce ati zice daca ati merge cu mine la o plimbare spuse femeia
-O sa va duc intr-un loc foarte frumos unde o sa fiti foarte fericiti departe de acest oras
ce parere aveti spuse femeia
-dar noi vrem sa ramane alaturi de mama noastra spuse Elias
-acum ca tatal nostru nu mai este trebuie sa aiba cineva grija de ea spuse Raluca
-nici o comoara sau avere din lumea asta nu se compara cu mama noastra spuuse David
-asta nu decideti voi spuse femeia treceti imediat in masina
si femeia lua cei trei copii si ii urca in masina "
Asta e primul capitol
astept parerile voastre

Răspuns Câştigător
| Blaesar a răspuns:

Dacă te apuci de scris o faci pentru că îţi place ţie, nu altora. Dar să știi că nu e chiar uşor; uneori vei încerca să spui ceva şi nu vei știi cum s-o faci. Eu aş vrea să văd continuarea. happy

| Syllvyss3160 explică (pentru Blaesar):

Iti multumesc pentru sfat si o sa postez continuarea si de asemenea o sa termin ce am inceput

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Fain meseriaș o fost șuguitorul ceala hîtru di la Humulești, de-o ajuns băsnu iturile lui să fie știute șî di locuitorii din America ( nu ni-o spus fătuca aiasta dacă era din America di Nord sau șea di Sud).
Bag sama cî lupchii din America or agiuns la Protecția Copchiilor.
Ni scrie copchila aiasta un roman în foiletoane, mai șeva ca „Misterele Parisului" și „Rocambole".
Așteptăm continuaria. Probabil că
în „futur week".
Sî ni trăiești șî sî ni mai scrii!

| Kaℓi a răspuns:

Slabut de tot! nu mai pierde timp cu scrisul, citeste! CITESTE! e mult mai cu folos, crede-ma.

| Sadic a răspuns (pentru Kaℓi):

Ai dreptate, mai întâi de toate cred că ar trebui să treacă prin multe cărţi înainte să vrea să publice o carte.

| Syllvyss3160 explică:

Nu cred cca mai are rost sa scriu continuarea ca oricum nu rezolv nimic oricum va multumesc ca ati avut intentia sa ma ajutati

| euuuuuuuuuu a răspuns:

Asta e mai mult un rezumat sau ceva... crezi ca asa se scrie o carte? Fara descrieri, fara detalii? Ai trecut direct la subiect fara prea multe explicatii, fara introducere. Ideea pare buna dar forma pe care i-o dai, cuvintele, felul cum exprimi mesajul...astea sunt foarte importante. Tie iti lipseste stilul, iti lipsesc sentimentele. Sunt doar niste cuvinte reci ce ai scris aici. Incearca sa pui mai mult suflet. Astept sa postezi si continuarea si sper sa tii cont de ce ti-am spus!