Dacă te apuci de scris o faci pentru că îţi place ţie, nu altora. Dar să știi că nu e chiar uşor; uneori vei încerca să spui ceva şi nu vei știi cum s-o faci. Eu aş vrea să văd continuarea.
Iti multumesc pentru sfat si o sa postez continuarea si de asemenea o sa termin ce am inceput
Fain meseriaș o fost șuguitorul ceala hîtru di la Humulești, de-o ajuns băsnu iturile lui să fie știute șî di locuitorii din America ( nu ni-o spus fătuca aiasta dacă era din America di Nord sau șea di Sud).
Bag sama cî lupchii din America or agiuns la Protecția Copchiilor.
Ni scrie copchila aiasta un roman în foiletoane, mai șeva ca „Misterele Parisului" și „Rocambole".
Așteptăm continuaria. Probabil că
în „futur week".
Sî ni trăiești șî sî ni mai scrii!
Slabut de tot! nu mai pierde timp cu scrisul, citeste! CITESTE! e mult mai cu folos, crede-ma.
Nu cred cca mai are rost sa scriu continuarea ca oricum nu rezolv nimic oricum va multumesc ca ati avut intentia sa ma ajutati
Asta e mai mult un rezumat sau ceva... crezi ca asa se scrie o carte? Fara descrieri, fara detalii? Ai trecut direct la subiect fara prea multe explicatii, fara introducere. Ideea pare buna dar forma pe care i-o dai, cuvintele, felul cum exprimi mesajul...astea sunt foarte importante. Tie iti lipseste stilul, iti lipsesc sentimentele. Sunt doar niste cuvinte reci ce ai scris aici. Incearca sa pui mai mult suflet. Astept sa postezi si continuarea si sper sa tii cont de ce ti-am spus!
Duucu întreabă: