| AvalohAlyn a întrebat:

Va faceti timp pentru a citi carti? Va place sa cititi? Cand si ce gen?

Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Nu imi fac eu timp sa citesc, cartea isi face timp pentru mine. Ma relaxeaza cand citesc si parca pot sa imi imaginez ce fac personajele, cum se comporta, cum sunt imbracati. Nu am un anumit tip de gen, momentan sunt la capitolul dragoste, invitatie la vals de mihail drumes, acum 2 luni am citit ingeri si demoni de dan brown. De obicei caut pe forumuri legat de cele mai bune romane si imi aleg de acolo.

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Da,ador sa citesc! Pai dragoste,drama, psihologice, de razboi, crime, misterhappy

| corolav a răspuns:

Eu citesc de 61 de ani și în fiecare zi citesc sau scriu.
Altcumva nici nu aș putea trăi.
Pentru mine e un „modus vivendi".

| Darkmagic a răspuns:

Un om este socotit inteligent, dupa numarul de volume citite...

Personal, am inceput sa citesc de la 5 ani, si nu m-am oprit nici acum, chiar daca mi-am "defectat" putin vederea din aceasta cauza. laughing

AM timp sa citesc, daca nu, imi fac, si citesc orice gen.
De ce consider cititul extrem de important pentru dezvoltarea umana?

Pentru ca lectura dezvolta in primul rand imaginatia, (infinit mai mult decat internetul sau filmele), lectura te invata sa scrii corect, si te mai invata si sa-ti expui ideile, (fara a arunca cum se procedeaza in mediul virtual citate "inteligente", in fond, cuvinte si idei ale altora), utilizand doua comenzi, fara insa a "arde" si neuronul... happy

Ultima carte a fost o re-lecturare: Sartre - Teatru, terminata ieri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De facut timp nu imi fac. Daca am timp citesc, daca nu nu. Da, imi place sa citesc. Cand am chef. Romane politiste.

| angemon500 a răspuns:

Nu prea citesc dar cand citesc imi plac cartile gen actiune, drama, suspans

| DanielaFD a răspuns:

Sincera sa fiu. nu prea imi place sa citesc toate felurile de carti, dar daca gasesc o carte interesanta si vad ca toata lumea citeste, normal o cumpar si o citesc. In ultima vreme am citit carti direct de pe telefon cu aplicatia WattPad. happy Nu am nevoie de timp pentru a citi o carte. Cand vreau pur si simplu citesc. big grin Genul nu prea conteaza... daca e interesanta pur si simplu citesc. Ultimele carti citite de mine au fost : Coraline; Matilda; Charlie si fabrica de ciocolata; Charlie si marele ascensor de sticla; Cum sa faci sa NU citesti. Iar de pe WattPad am citit : Suge-o Ramona; Necunoscut.

| Omulinvizibil a răspuns:

Cititul ma relaxeaza, oferindu-mi o stare de bine dispunere care nu poate fi descrisa.
Eu sunt adepta mersului la biblioteca. „Ma afisez" in fata rafturilor si incep sa analizez. Ceea ce ii place ochiului, analizez. Daca ma atrage titlul, imaginea si mesajul de pe spatele cartii, citesc. Si de cele mai multe ori am facut alegeri exceptionale.
De citit...ma axez pe romanele de dragoste.
In timpul liceului, am citit absolut tot ce ne-a cerut profesoara de limba romana si cu toate acestea, as citi pentru a treia oara romanul „Ultima noapte de dragoste, ultima noapte de razboi" (pot spune ca m-a marcat intr-un anumit fel acest roman). Moment citesc „Adela" de G. Ibraileanu.
Urasc sa citesc carti descarcate de pe internet in format pdf, stand in fata calculatorului ore intregi. Ador mirosul de carti vechi si imi place cum imi fug ochii pe vestitele randuri. happy

| Giulikaa12 a răspuns:

Mereu imi fac timp sa citesc.Cand citesc ma relaxez, imi imaginez cum arata personajele si ma gandesc mereu cum ar fi sa traiesc exact cum o fac acele personaje, ce as face eu in locul lor daca eu as fi in situatia in care sunt ei.Nu am un gem anume, acum citesc o carte de dragoste, Eve cartea a doua de Anna Carey.Acum 2 luni jumate am citit Inima de cerneala de Cornelia Funke.

Întrebări similare