| none999 a întrebat:

Va rog frumos sa-mi spuneti parerea despre asta....astept si critici pup :*http://www.wattpad.com/91431487-cand-dragostea-orbeste-p ovestirea

Răspuns Câştigător
| EUBMV89 a răspuns:

Mmm... eu sincer te felicit.
In primul rand pentru ca ai avut puterea de a recunoaste sentimentele tale intr-un mod public, in al doilea rand pentru ca stii sa iubesti (lucru care putine persone stiu sa o faca cu adevarat), si in al treilea rand te felicit pentru ca ai avut puterea sa treci peste acea iubire, cu toate ca cred ca nu ai sa o uiti niciodata, pentru ca din cate vad in cuvintele tale pare ca ai iubit-o cu adevarat. Cu toate ca se spune ca un cui scoate alt cui, eu cred ca de ea iti vei aminti tot restul vieti, un lucru de apreciat este ca esti constient de faptul ca ea nu este pentru tine si ca meriti mai mult de atat. Sincer cred ca fetele asa (cum tu o descrii pe ea) sunt fete care nu se respecta pe ele insusi, nu au dignitate nici amor propiu, nu sunt in stare sa se pretuiasca (e doar parerea mea). Ma bucur ca nu esti genul de baiat care iarta o fata ce l-a inselat (cand e constient ca a fost inselat), pentru ca o persoana care inseala nu o face o singura data ci o va mai repeta, pentru ca le curge prin sange asta.
Sper ca in curand sa gasesti o fata care sa te merite si cu care sa fii fericit.

2 răspunsuri:
| Lara15 a răspuns:

Este superbă povestea pe care ai spus-o. Acea fata nu te merita. Sper ca intr-o zi sa intalnesti fata ale carui sentimente vor fi sincere si profunde. happy :*

| none999 explică:

Multumesc mult pentru parerile si urarile voastre! big grin