In general, ridicol de scumpe. Cine raspunde altfel ar face bine sa se duca intr-o librarie.
Mai scumpe sunt in strainatate sau variantele in engleza.Bestsellerurile sunt cam scumpe intr-adevar dar sunt bestseller totusi.
Nu chiar. Daca stai sa cauti cel mai bun pret pe diferite site-uri si nu mergi direct la Carturesti, care au preturi exagerate, sa cumperi, sa stii ca nu sunt asa scumpe.
Da. Mi se par foarte scumpe! Iar benzile desenate sunt ceva de neatins - ma refer pentru omul de rand cu un salar obsinui. Desigur ca pentru anumite persoane ce lucreaza in anumite domenii nu e nicio problema pretul, ba e chiar ok.
Dar pentru marea majoritate - sunt scumpe, daca compari venitul pe o luna cu pretul cartilor
Da,pentru ca nu se prea cumpara si trebuie sa scoata si astia bani cumva.
Unele da altele nu. Nu prea mi-ar conveni sa dau 40-50 de lei decat pe o carte foarte buna. Uneori cand nu gasesc o carte la biblioteca o cumpar pentru ca efectiv nu prea mai am de unde sa ma imprumut, oamenii din ziua de azi nu mai vor sa citeasca. Si daca cartea care am cumparat-o nu mi-a placut prefer sa o dau cuiva sau la biblioteca pentru ca ma gandesc ca poate se vor bucura altii. Sincer ar trebui donate mai multe carti la biblioteci. Ultima carte pe care am achizitionat-o este Contele de Monte Cristo si nu regret imi place inca de la inceput si vreau sa se bucure si copii mei de ea. Am luat-o ieftin de pe elefant la vreo 50-60 lei cu tot cu transport. Daca stii sa vanezi reducerile nu o sa ti se para asa scumpe
anonim_4396 întreabă:
Scarabeul întreabă: