Nu am apucat.Am citit putin din ea si m-am simtit ceva mai bine, insa n-am avut timp de ea...din pacate
Degeaba o citesti daca nu esti credincios. Plus ca consider ca credinta nu se masoara intr-o biblie citita ci in felul tau de a fi ca om.
Un ateu, ca sa poata emite o parere pertinenta, bazata pe argumente si sa fie credibil auditoriului, ar trebui sa citeasca Biblia. Altfel nu poti vorbi despre ceva ce nu ai citit. Aceasta carte de capatai a crestinismului ar trebui lecturata de orice om, credincios sau nu.
In ceea ce priveste a doua parte a raspunsului, da, ai dreptate, credinta se masoara in felul tau de a fi ca om, insa trebuie sa si studiem
Iar ca un raspuns pentru utilizator: Desi o am acasa de cativa ani si am avut o tentativa de a o citi (am parcurs vreo 60 de pagini), m-am oprit intrucat necesita mult timp si multa atentie pentru a o intelege. Cand o sa termin cu facultatea, acesta va fi primul lucru pe care-l voi face.
Da si uite aici parerea mea despre ea: https://infrasunete.eu/noul-testament-prima-carte-de-dezvoltare-personala/
Desh întreabă: