| bianca12maria a întrebat:

Vreau o carte gen,,Colt Alb",,,Singur pe lume" sau,, Chemarea strabunilor".Dau funda si vot.

10 răspunsuri:
| Euletitia a răspuns:

Buna1 Incearca sa citesti "Lassie se intoarce acasa" de Eric Knight, e o carte superba despre un frumos si devotata caine ciobanesc. Ar mai fi si cartea lui Cezar petrescu, "Fram, ursul poar5". Poti citi si cartile lui Jules Verbine, iti recomand "Doi ani de vacanta", dar si alte carti superbe de aventuri potrivite varstei atle; "Robinson Crusoe" de Daniel Defoe, "Robin Hood"9am uitat autorul), "Calatoriile lui Gulliver" de Johanthan Swift sau "Ciresarii' de Constantin Chirita. Iti recomand si carti care au copiica protagonisti, cum ar fi "Cuore, inima de copil" de Edmondo de amcis sau "Heidi, fetita muntilor" de Johanna spiry sau daca vrie o carte mai profunda citeste nuvela lui Ernest Hemingway, "Batranul si marea". Lectura placuta orie ai alege si mult succes la scoala!

| XBrunetteX a răspuns:

Incearca :

Black Beauty
Heidi, fetita muntilor
Aventurile lui Tom Sawyer
Aventurile lui Huckleberry Finn
Doi ani de vacanta
Poveste fara sfarsit...

| bianca12maria explică (pentru XBrunetteX):

Le-am citit

| bianca12maria explică (pentru XBrunetteX):

Le-am*.Imi cer scuze de greseala.

| XBrunetteX a răspuns (pentru bianca12maria):

Ma bucur. Si eu le-am citit. Daca nu le-as fi citit nu le-as fi recomandat.

Cati ani ai? Ca sa stiu cam ce fel de carti ar fi potrivite pentru varsta ta. Poate ti-ar placea sa incerci si alt gen de carti decat cele citite pana acum.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

In familie - Hector Malot

| bianca12maria explică:

Majoritatea cartilor mentionate le-ma citit.

| MJ4everkingofpop a răspuns:

Lassie vine acasa - este vorba despre un caine care a fost vandut si dus din satul York in Scotia. Cainele a reusit sa scape si a parcurs tot drumul din scotia pana in york.
Este foarte frumoasa cartea.

| Ellutsaaaa a răspuns:

Buna, ce zici de " elevul Dima dintr-a saptea " sau " Lotus Amar"

Întrebări similare