| Sjhxjcks a întrebat:

Vreau recomandări de cărți?
Ce mai citiți voi?
Ce gen este cartea pe care o citiți? Vreau detalii despre acest subiect.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Vreau recomandări de cărți?"

Ne intrebi că nu ești sigur? Spune-ne ce ai citit deja să nu te stresăm de pomană

| LisaJulie a răspuns:

Am scris o carte despre noi am citit acum, ce genuri iti plac? Cartile lui Agatha Christe sunt pe placul tau?

| Seba2013 a răspuns:

Nu este bine sa citesti carti (cantitatea fara calitate este pierdere de timp).

Este bine sa ai gandirea detectiva/speculativa ca Sharleck Holmes in ziua de astazi.

Tot ce inseamna litera, cuvant si fraza sunt inventii. Inventiile acestea capata sens prin Magie.

Inventia, artefactul, instrumentul, aparatul, unealta, etc., nu sunt a lui Thomas Edison ci a lui Jonofonte.
El era cel care stia sa puna NUME natural lucrurilor. Stia sa creeze un LIMBAJ NATUTAL (Crátilo versus Hermogenes) nu limbaj antinatural. Realismul modernistilor si Ilustratia sunt cea mai mare Idolatrie. Época intunericului si oscurantismului. Iluminismul de fiecare data cand vorbeste de ceva iti prezinta o imagine ca tu psihologic sa faci asociatii. Ele nu sunt intamplatoare ci sunt bine alese. Cultura reprezentativa iti creeaza o iluzie. Iti spune ca CUNOASTEREA este doar prin METODA lor, adica cea EXPERIMENTALA fara Metoda ipotetico-deductivă din trecut. Revolutia Stiintifica este un realism utopic si himeric. Ilustratia este atac cultural si opiu pentru popor. Mai subtil decat atacul politic.

Cand ei vor sa asociezi imaginea banilor cu bogatia o fac asta prin televizor. De fapt nu banii inseamna bogatia.

In spatele invetiilor stau magicieni. Pe degeaba ateistii si protestantii sunt impotriva magicienilor, de fapt Satanás este cel mai mare magician. Astia nu stiu nici ce inseamna cele 7 taine.

Protestantii si Ateistii trebuie sa o lasa mai moale cu atacul impotriva celor care vor sa studieze masinariile lui Satán. De fapt ateistii si protestantii ne ataca pe noi si pe magicienii lor ii lasa in pace.

Ateistii si Protestantii au venit dupa mine sa ma caute pentru ceea ce fac in privat. Ateistii si Protestantii sunt politicienii care au stadioane de oameni care stau in casele lor dispersati langa calculator ca sa ne monitorizeze. Modernismul si Statul de Drept este cel mai infect regim. Romanii au invéntat comunitatile, provincile, etc. Cand castigau teritorii puneu acolo oamenii lor sa controleze oamenii. Asa suntem si noi controlati de sistemul politic in ziua de astazi. Fiecare Judet, Localitate, etc., au niste oameni care primesc pensii si tehnologie de la ministerul aprarii ca sa ne controleze.

| Desh a răspuns:

Pisicile Războinice.Este o serie de cărți de dramă

| Sjhxjcks explică (pentru Desh):

Le-am citit de 3 ori happy mi-au plăcut multtt

| VintageVibes a răspuns:

"Drumul catre libertate" : Cartea ne oferă o perspectivă mai puțin obișnuită asupra vieții pe care o duc locuitorii Coreei de Nord, scoțând la lumină cruzimile sistemului.
De ex:"În lumea liberă, copiii visează la ce vor să se facă atunci când vor fi mari și cum își pot folosi talentele. Când aveam 4-5 ani, singurul lucru pe care doream să-l fac ca adult era să cumpăr câtă pâine voiam și s-o mănânc pe toată. Când îți este mereu foame, nu te gândești decât la mâncare." (pag. 54)
"Eu nu am băut niciodată lapte în Coreea de Nord! Nici măcar nu am știut că vaca dă lapte până ce nu am fugit din țară." (pag. 64)

Întrebări similare