| AnonymousB a întrebat:

Vreau sa citesc o carte, politista,groaza, mister, sau ceva legat de japonia(samurai ninja etc) vampiri(dar nu Jurnalele vampirilor! )varcolaci. M-ar interesa o carte cu ninja mai mult (dar nu istoria lor). Sau ceva legat de o fata si un baiat si mult mister. sau ceva pshihologic.happy

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand "Ze negri mititei" de Agatha Chrisite. Se incadreaza in categoria politista, mister.

| AnonymousB explică (pentru anonim_4396):

E ineteresanta cartea si e scrisa si de Agatha Chrisite, chiar zilele trecute am vazut un documentar despre ea. Multumesc :3

| Teardrop a răspuns:

Poliţiste, mister- Orice de Agatha CHirstie care are numele Hercule Poirot. Începuturile sunt destul de seci, că Agatha asta are o minte extraordinară şi poveştile ei sunt mindfuck şi au foarte multe personaje.

Sherlock Holmes de Conan Doyle
Seria Melania şi Mirciulică de Rodica Ojog Brasoveanu, alte cărţi extraordinare. Celelalte titluri ale scriitoarei nu mi-au prea plăcut când m-am apucat de ele, da' probabil 'oi fi fost eu prea mică.

Thriller - Trauma - Ken McClure
Seria scrisă de Anonnymous (Cartea fără nume şi Ochiul lunii apărute până acum la noi)

Psihologic - Împăratul Muştelor - Golding

Legat de Japonia - Shogun, Viaţa luptătorului Ninja, Tai-Pan (ăsta-i despre China mai mult, dar apar şi japonezi.

"Ceva legat de o fată şi un băiat" -Seria Vrăjitor şi Vrăjitoare de James Patterson. E despre un frate şi o soră.

Nu cunoc chestii cum vampiri înafară de Dracula, nici cu vârcolaci...deci...

Da' mă rog, dacă nu-ţi place motherfucking TOLKIEN care-i cel mai bun scriitor de fantassy, nu-ţi place nici Urzeala Tronurilor, şi nici Harry Potter înseamnă că genu' nu-i printre preferatele tale.

| Disharmony a răspuns:

„Nopțile bestiei" de Chelsea Quinn Yarbro. Mister, polițiști și o bestie; fără ninja sau vreo poveste de iubire adolescentină.

| AnonymousB explică (pentru Disharmony):

Suna interesant :3 multumesc tongue

| MichaellaJackson a răspuns:

Eu am citit nu demult Divergent de Veronica Roth, e chiar foarte buna si este despre o fata si un baiat happy sau ar merge si Jocurile Foamei de Suzanne Collins...la S.F. ti-as recomanda Stapanul Inelelor de J.R.R.Tolkien sau Urzeala Tronurilor de George R.R.Martin iar la vampiri iti recomand Cronicile Vampirilor de Anne Rice big grin Sper ca te-am ajutatwinking

| AnonymousB explică (pentru MichaellaJackson):

E interesat numele Divergent, si jocurile foamei, Stapanul inelelor nu imi placelaughing si urzeala tronilor nici la serial nu ma uit laughing Cronicile vampirilor pare interesanta. Multumesc :3

| Brap a răspuns:

Psihologic (sau cum imi place mie s-o numesc, mindfucker) - La Tiganci - Mircea Eliade
Despre japonia - Shogun - James Cllavel
politista - Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle
mister / S.F - Harry Potter

| AnonymousB explică (pentru Brap):

Nu imi place harry potter, am citit sherlock holmes, si shogun imi poti spune ceva despre ea? :3

| Brap a răspuns (pentru AnonymousB):

Shogun este o carte superba.Este vulgara (caci asa sunt japonezii, vulgari), e plina de samurai, are actiune si te tine-n suspans.Ti-o recomand.

| andreeaalexandra1995 a răspuns:

Academia Vampirilor de Richelle Mead
Vampirii din Morganville de Rachel Caine
Creatura de Nely Cab
Vampirii Sudului de Charlaine Harris
Nascuta la miezul noptii de C. C. Hunter
Vanatoare Nocturna de Jeanine Frost
Predestinati de Josephine Angelini
Seria Fortele Raului Absolut de Kelly Armstrong

| AnonymousB explică (pentru andreeaalexandra1995):

Multumesc :3 ma atrage Nascuta la miezul noptii. :3

| Ana_Ioana_1980 a răspuns: