Ca sa scrii o carte trebuie sa ai o inspiratie "divina" sa-ti vina la un moment dat ideea. Iar de la ideea de baza tu sa poti construi un "univers" cu personaje si actiune.
Nu putem noi să îți spunem când și despre ce să scrii. Cel mai bine scrii o carte atunci când ai inspirație.
Dacă noi ti-am da idei pentru carte, ar fi a noastră :* poţi scrie despre viaţa ta, poţi scrie despre viaţa ta aşa cum ai vrea să o ai, despre prieteni. Poţi scrie despre ce vezi, ce auzi si ce simti :* poti scrie atunci cand nu ai somn de multe ori noapte e făcută pentru a spune lucruri ce nu pot fi zise ziua :* Baftă :*
Despre ce vrei tu că doar e cartea ta. Dragoste, aventură şi altele. Succes!
Eu zic sa scrii despre conceptia ta asupra vietii. Dar ideea trebuie sa fie a ta, sa pui suflet in ceea ce scrii. nu putem scrie o carte doar pentru a fi scrisa, trebuie sa transmita ceva. Si eu vreau sa scriu o carte. Bafta!
Scrie despre un profesor amuzant care in loc sa predea, povesteste din viata sa
Cîndva, cam cu peste 150 de ani în urmă, un clasic al literaturii române ( Costache Negruzzi se numea acesta) a scris o povestire intitulată „Cum am învățat să scriu românește".
Încearcă să o găsești, să o citești și apoi să te mai gîndești.
Pentru că matale, amice numerolog, încă nu știi să scrii românește.
anonim_4396 întreabă:
RoxyOnTPU întreabă: