| Strify a întrebat:

1 Ce credeti despre Demi Lovato
2Ce ccredeti despre Justin Bieber

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia au aparut peste noapte si cica sunt mari vedete chatterbox.
Nu ma omor dupa ei, sincerwinking.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Demi Lovato este talentata decat Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred despre justun beiber si demi lovato ca sunt foarte draguti chiar nu am nimic cu ei, ok amandoi ar face un cuplu super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma enerveaza amandoi

| Strify explică:

Si mie imi place Demi si Justin dar el mi se par un pusti adica are voce dar e prea mic si incearca sa para ca e smecher si tare si tocmani asta il face asa de nesuportat

| sellygomezfan a răspuns:

1.demi e draguta, canta destul de fain si joaca destul de cool
2. justin:e simpatic, dar nu-mi plc vocea lui

| dark angel_6299 a răspuns:

Demi lovato ii o prefacuta, fraiera
Justin mai merge macar canta faintongue

| bianca_3050 a răspuns:

Justin bieber e super dragut e cool canta super frumos, iar demi lovato era draguta dar acum a devenit''vedeta '' ce sa spun acum e fitioasa sia luat aere de diva

| bianca_3050 a răspuns:

Carei fete nu-i place de justin bieber arata super dragut canta super frumos ati vazut ce ferrari sia luat a dat 200 de mii de dolari si se imbraca foarte dragut si ce daca a intrebat-o pe rihanna daca vrea sa fie prietena lui bravo lui ca e indraznet si credeti ca el ii cerea rihannei prietenia ca sa fie cu ea doar sa devina mai popular rihanna era draguta inainte acum arata ca o vaca sa ingrasat

| raluca_1177 a răspuns:

Justin ii cel mai super baiat:X:X:X:X:*

| raluca_1177 a răspuns:

Nu-mi plc de demi lovato pentru sca se da prea mare in public si despre justin bieber imi plc mult pentru ca am fost in America si i-am cerut autogtaf si un pupic deci...de justin imi plc dar de demi nuuuu