1.Melodiile lui sunt super mai ales mel Secret Discret, Doar Ea si Dragoste la prima vedere(ambele parti). Am o parere foarte buna despre el plus ca danseaza si bine.
2.Connect-r danseaza si canta bine.
3.Habar n-am cine e.
Ceao
1` Alex e un tip foarte tare. are talent. si e si frumos!
2` Connect`r. imi place muuuult. are melodii super. a avut un concert la mine in oras si a cantat multe melodii.chiar sunt frumoase. "ieri; dangerous; fata de la tara; sunshine; burning love. deci imi place mult vocea lui. si arata si bine.
3` Teasta are melodii frumoase. dar majoritatea triste.
Oricum imi plac. mai ales 1 si 2!
Pupici:*
1.imi place foarte mult cum canta;
2.la fel si de el;
3. e ok dar are mel fff triste
@Kiss, te rog nu ne fa sa cadem pe spate (de atata ras, nu de alta )
1. simplu cantaret
2. interesant
3.imi place Teasta.
Pai Alex arata ffff bine , cant super si il ador la fel si Conect-r, iar despre celalalt nu stiu nimic
1. Pai canta frumos, acum un an sau doi era cantaretu` meu preferat si ii zapaceam pe toti : "Alex Velea in sus, Alex Velea in jos" dar nu mi-a placut ca la Romanian Music Awards 2009 a facut playback si atunci l-am vazut in realitate
2. Si el canta frumos, da` nu-mi prea place de el nici eu nu stiu de ce
3. Pai .Teasta.are si el melodii interesante, dar nu prea le ascult, sunt toate triste cred
Tu ce parere ai de cei trei?
1. Alex Valea e cantaretul meu preferat. Am avut ocazia sa stau in preajma lui 3 zile si e foarte de treaba. Nu e ca ceilalti fitzosi si cantareti peste noapte. Are o voce super si arata mega-ultra bine. Cel putin pentru mine. 2. Conect-R e ok, are niste melodi bune 3. Teasta, cam la fel, are doua melodii care imi plac. :*
LoyCE000 întreabă: