| LaviniaLavinia a întrebat:

10 Diferente intre rockari si manelisti: 1.Manelistii put urat. Rockari put frumos 2.Manelistii se dau cu gel in cap. Rockari isi ingrijesc parul [de aia si-l lasa lung] 3.Manelistii sunt nespalati. Rockari se spala des 4.Manelistii se scuipa. Rockari se bat cu apa 5.Manelistii au tarfe. Rockari au fete bune, care nu sunt tarfe 6.Manelistii dau din buric si din c*r. Rockari din cap si maini 7. S-au facut campanii anti-manele. Nimeni nu a facut anti-rock 8.Manelistii poarta tricouri roz, mulate. Rockari tricouri negre largutze 9. MAnelistii injura urat. Rockari inventeaza injuraturi p moment 10.MAnelistii nu o sa trimita massu m departe. Rockari o sa rada si o sa-l trimita.
Parerea mea : manelistii sunt niste handicapati fizic, mental si verbal. ROCK ON \m/!

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Eu te sustin!

17 răspunsuri:
| ZoOzOLe a răspuns:

Aceste, nici nu stiu cum sa le zic, "grupuri" carora tu le-ai atribuit cateva insusiri absolut nefondate si scuza-ma nesimtite, nu isi au locul, nu ai tu dreptul sa critici nimic tinand cont ca stilul muzical al tau, daca il putem numi astfel, si vocabularul folosit in "descriere" sunt de cea mai proasta calitate...
Inc-o data scuze, dar trebuia sa ma descarc!

| andra_1402 a răspuns:

Ai dreptate .

| Paulla a răspuns:

Si eu te sustin! Dar corecteaza acolo, la 1... "put frumos" suna cam aiurea. Stiu ca probabil e intentionat, dar nu suna bine.

| 3ly a răspuns:

Baa frate... nu va inteleg. va pupati atat in cur unu pe altu ca rock plii -.- peee bune... chiar iti plke sa dai din cap eii bine poti sa dai din cap si pe manele. dar spre deosebire de a da din cap pe manele si a te da ca capu= de pereti pe rock. ce sa zic. suge pla fata meawinking j nu sunt manelista. dar mi-a ajuns pana la os. rock si ma pis pe mortii aluia care l-a innventat PEACE happy

| rey a răspuns:

Am trimis si eu massul, mersiwinking

| 3ly a răspuns:

Ahh sau c evr sa spui ca rockari see *** mai bine? laughing) adica o baga pe ritm ceva dwe genu: aa stai dracu ca ma ia si capu* rolling on the floor)))))))

| kiddo_2170 a răspuns:

Eu iti dau dreptate laughing
Mai putin nr 10.ascult rock, dar cand primesc massuri ma enervez maxim si nu dau nimic mai departe

| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Stiam si un banc asemanatorlaughing Fiecare da din ce gandeste-Manelistul din c*r si rockerul din cap.happy

| anonymsv a răspuns:

NU ascult manele si nici rock.dar nu cred ca ar trebui sa va luati de cei care asculta manele. In ultimul timp toata lumea o face pe grozavul spunand ca manelistii sunt asa si asa. Sunt multe persoane care nu mai indraznesc sa spuna ca asculta manele din cauza atator "mini-campanii" anti-manele. Peste tot gasesti acum mai multi oameni care ii injura pe manelisti decat manelisti. Atata timp cat nu asculta muzica tare intr-un loc public nu trebuie sa te deranjeze ce fac. Nimeni nu te obliga sa-i mirosi ca sa vezi ca miroasa urat sau sa te uiti la ei daca nu iti plac cum sunt imbracati.Si cred ca jigniti fara rost pentru ca eu cunosc persoane care asculta manele si cunosc si rockeri si nu am vazut niciodata diferenta in privinta spalatului, a mirosului, a scuipatului. Ceea ce facetii voi prin aceste mesaje si bancuri se numeste rasism si s-ar zice ca in secolul XXI aceasta problema ar trebui sa nu mai existe

| Laura a răspuns:

Până am descifrat ce ai scris...

| AG a răspuns:

Eh.pana la faza cu trimisullaughing Eu nu dau niciodata massuri mai departelaughing. Dar in rest: ma bag si eu, te sustin!
@3ly: pe manele sa dai tu din cap! eu raman la rock forever!

| TheDarkEmpire a răspuns:

@3ly Cand ajungi tu la mormantul lui Elvis, eu sunt chitarist in Cradle.
Parerea mea: treaba lor, faca ce-or vrea...

| 3ly a răspuns:

Mwa da eu nu am nimic rockul si nici ca manelele... sa nu intelegeti gresit.dar pe bune acum. nu vi s-a luat de anti manele sau anti rock -.-. pana la urma gusturile nu se discuta. nu ask nici rock nici manele. acum fiecare ca cei plke :X

| Rytero a răspuns:

3ly - e doar o parere pe care o sustin, si daca nu esti manelista de ce te tot agiti atata, si ce am zis eu este o alta parere nu trebuie sa te bagi u cu comentarii de prost gust

| crazy125 a răspuns:

Te sustin! Ai perfecta dreptate!

| ulex a răspuns:

3ly zici ca nu ai nimic nici cu rock-ul nici cu manelele...scumpo...atunci de ce zici ca te pisi pe ala care a inventat rockul? sa-ti reamintesc ca The Beatles-ii au adus rock-ul? ai auzit de asa ceva? nu ai abosolut nici un drept sa"te pisi pe ei"ca nu esti tu nimeni sa te pisi pe cineva mai intelectual ca tine.si rockerii care vor vedea asta imi vor da dreptate

P.S.LaviniaLavinia,desi ai dreptate in anumite privinte in acest mass,totusi e de prost gust sa jignesti stilul altcuiva, fiecare cu cei place, nu putem critica noihappyhappyhappy

| Termopile a răspuns:

Bă terminați scandalul ăsta ieftin și de prost gust.Din punctul meu de vedere ambele genuri muzicale sunt de tot căcatul, ambele genuri ar trebui interzise pe motiv că nu sunt benefice, ba din contră sunt nocive pe motiv că influențează publicul în mod nașpa. Adică pe bune, asculți rock și o iei razna de tot, asculți manele te prostești în ultimul hal.În concluzie lăsați cearta că niciunul nu sunteți m-ai ok decît celălalt.Acum nu înțelegeți greșit ascultați ce vreți dar să știți că nu prea sunt benefice aceste genuri muzicale și din acest motiv am zis să de interzică pentru că nu fac bine și m-ai bine le interzicem că și drogurile sunt plăcute de mulți dar nu fac bine și sunt interzise.În concluzie M**e Rock and Manele.