as dori sa stiu cum se numeste melodia din emisiunea Ochii Din Umbra? O tot aud in timpul emisiunii...
Vreau ai eu o melodie cu rime... dar sa contina urmatoarele nume: Luci, Andrei, Cabral, Toni, Tanase, Stefan, Maria, Lorena. P.S. ceva de genul : "Ea este Maria, Imi plateste datoria...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea melodia lui 50 cent? Era pe fundal niste atv-uri si motocrossuri si incepea gen : wowwww si ceva cu homie?
Pot sa cant muzica pop pe aceasta chitara : Chitara Acustica - Freedom AG- 300- BKS? https://www.emag.ro/chitara- acustica- freedom- ag- 300- bks/pd/D4BM3DBBM/?X- Search- Id=1de9473a5cdad10650d4&X- ...? (mai mult)
Mă poate ajuta și pe mine cineva spunându-mi numele acestei melodii? Vă rog frumos? Este ceva de pe tik tok! http://vm.tiktok.com/D6G268/
Salut, pentru studenții de la conservator este întrebarea. Cum este orarul la facultate? Ai ore in fiecare zi? Și cam cate?
Are careva o parere despre casti de la Urbanista?
Voi participa la balul bobocilor, dar vreau sa stiu ce pot face la proba de aptitudini, de exemplu eu m- am gândit să cânt ceva, dar vreau sa imi spuneti o melodie în romana, cântată de o fata,...? (mai mult)
Hei, cand eram mica stiu ca ma uitam mereu la Tv si vedeam pe canalul de muzica un videoclip : Erau doua camere una roz si alta neagra, in aia roz era o fata inger si in aia neagra o fata demon si se...? (mai mult)
Cum se numea melodie gen ush ush back and?
Am facut o piesa, puteti sa-mi spuneti ce parere aveti despre ea? https://youtu.be/QgdNp3JsoOE
imi puteti spune numele unei piese legate de prizoneri si politie, videoclipul incepe cu niste prizonieri legati de picioare cu lanturi care lovesc in jos cu picioarele apoi arata cum au intrat...? (mai mult)
Era o melodie cu versurile astea : te iubesc in stil Armani CA sa moara toti dusmanii si canta o femeie. Stiti cum se cheama melodia?
In cat timp poti invata beatbox? Eu de 2 saptamani tot am exersat in fiecare zi si pot spune ca am invatat ceva. Vouă cat timp v-a luat?
TPU, cum se intelege expresia "a canta dupa ureche"?
Https://www.youtube.com/watch?v=PBmTyW14JCM De la secunda 38 pana la primul minut stie cineva piesa va rog? :D
Vreau sa-mi cumpar un microfon USB cu care sa inregistrez in acelasi timp voce si chitara, am un buget de 200 lei. Ce imi recomandati? P.S. il vreau pentru studiu.
Mi s-a dat un titlu pentru o melodie și nu îmi vine nimic în cap despre așa ceva, dacă ați putea să mă ajutați v-aș fi recunoscător. piesa se numește "fără minciuni"
vreau sa achizitionez o orga electronica Q 809 asa se numeste si as vrea sa stiu daca ii pot pune ritmuri romanesti pe ea ca intra si stick am vazut, scrie ceva de mp3 player. Ce ziceti ii...? (mai mult)
Ajutați-mă sa găsesc o melodie de la Liviu Guță. Era pe o barca și spunea ceva de fă-mă bărbatul tau. Va rog ajutați-mă.
Isi aminteste cineva de trupa RBD? Mai era cineva fan infocat? Am reascultat niste melodii si imi plac mult si acum :) Parca m-as mai uita si la serial dar am crescut...
Azi mi- am facut cont premium pe Spotify si primele 3 luni sunt gratuite. Dupa aceste 3 luni gratuite mă anunță de înainte când mi se termină sau nu? Ca să știu când anulez. Dacă anulez...? (mai mult)
Știe cineva numele melodiei la minutul 7:14 și 11:50 din acest clip? : https://youtu.be/y_7DfbdsMQg
Salutare, caut o melodie pe care am ascultat- o azi și nu reușesc să o găsesc, în melodie era ceva de genul "one more time" cu o voce mai copilărească, cine reușește să mă ajute bineinteles...? (mai mult)
Pai stim cu totii ca vocea principala din destiny’s child este Beyonce. Dar celelalte doua tipe canta ceva? Ca numai Beyonce se aude. Mai sunt oare prietene si in ziua de azi?
Salut, am ascultat recent o melodie de la Puiu Codreanu si imi aduc aminte doar cateva versuri. Am incercat diverse site- uri in care am scris versurile, doar ca nu imi dadeau melodia corecta. Tot ce...? (mai mult)
Salut, ce inseamna p.i.m.p, din melodia lui 50 cent?
Cine mai asculta manele de genul asta? Eu inca ascult ca sunt super faine. https://www.youtube.com/watch?v=c8WrONlCxxI&t=3014s Vreau sa vad un playlist cu orice muzica ascultata de voi.
Nu mai stiu cum se numeste o melodie. Tot ce mai stiu e ca avea clipul filmat pe un bloc. Era filmat 360 VR. Ma poate ajuta cineva? O tot caut de vreo saptamana sau doua :|
Salut, vreau sa ma apuc de muzica dar majoritatea beat-urilor de pe net nu prea imi plac. Cine stie sa faca beat-uri de rap/trap si este dispus sa imi faca si mie cateva?
Vreau zilele astea sa imi cumpar un midi controller... dar nu sunt sigur daca primesc si cabluri la el... are cineva idee?
Buna seara, am si eu chef sa ascult niste melodii bune dar nu mai stiu cum se chemau. Stiu ca erau in eng si erau foarte bune. To ce imi aduc aminte sunt: 1 stiu ca unul la inceputul melodiei il sugruma...? (mai mult)
Am auzit o melodie la radio care pare cam din anii '90 si nu stiu cum se numeste si nici cine o interpreteaza. Ma puteti ajuta? Cam asa erau versurile: "You are my angel You are my one desire ...? (mai mult)
Am auzit ca nu mai incepe showul x factor este adevarat?
Abia ce am inceput sa creez muzica, cel putin asta incerc:)). Faza e ca tocmai ce mi- am achizitionat un microfon SuperLux E205U si as vrea sa- l folosesc in fl studio 20, am incercat sa ma ...? (mai mult)
Poti cu Korg Kronos sa acompaniezi sau sa tii armonia?
cine imi da un playlist cu melodii? La cele mai faine
Cine se pricepe sa faca beaturi de trap si cine este dispus sa imi fie producator pentru ceva timp?
Cum se numeste melodia din videoclip? https://www.facebook.com/100027707836898/posts/370647200535538/?sfnsn=mo
Hey, stie cineva ce melodie se aude pe fundal la minutul 8.47 din acest videoclip? https://youtu.be/rTNch-Snvo0
Ce parere aveti despre muzica turceasca, arabeasca? Va place?
Vreau versuri de genu: Blugi mulati Glasul subtire Se intoarce E Vasile
Aveți un album muzical preferat? :D Care este acela și ce v-a impresionat la el?
Buna tuturor, as vrea un playlist lung cu melodii faine, pot fi si manele. Cel mai lung playlist primeste funda
Bună, TPU! Am auzit acum câteva zile o melodie. Îmi aduc aminte din ea un vers: "Keep the vibe alive forever". Mă poate ajuta cineva?
Sslut TPU, stiu cineva cum se numeste piesa de la minutul 5:10? https://youtu.be/Y2SGfMcemaM
Toata ziua am avut melodia asta in cap si nu o gasesc de nici un fel... I LOVE MY wife, i love my life, i love the (tears cred) we cant deny.Videoclipul e realizat undeva pe plaja, ca protagonisti un...? (mai mult)
Hei! Poate cineva care se pricepe la chitară să-mi scrie partitura la "ceux qui revent"-pomme? Sau dacă nu, măcar upload pe Youtube karaoke? Am căutat deja și n-am găsit, so... please.
Salutare, am si eu o intrebare. Mi- am cumparat pian de cateva saptamani si vreau sa trec la etapa urmatoare. Incerc sa cant cu ambele maini dar nu reusesc. Imi puteti da va rog niste sfaturi sau niste...? (mai mult)
Buna seara, aș dori si eu un pic de inspiratie.Vreau sa fac si eu o piesa gen lil pump abi d astea si nu am idei de versuri.Daca se poate un mic ajutor. Ofer fundă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?