Buna seara, aș dori si eu un pic de inspiratie.Vreau sa fac si eu o piesa gen lil pump abi d astea si nu am idei de versuri.Daca se poate un mic ajutor. Ofer fundă!
Bună TPU. Recent mi- am vandut pianul si ma intrebam daca sa imi cumpar chitara electronica sau tobe. Personal, ambele imi plac la fel de mult. M- am plictisit destul de tare de muzica clasică, ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva să- mi spună ce chitări sunt potrivite pentru începători? Am 17 ani, și poate o sa spuneți că sunt prea, , bătrân" pentru a mai învăța sa cânt la chitară,...? (mai mult)
Mai vă amintiți (de) această melodie? https://www.youtube.com/watch?v=ReNKBjMPOlM
Recomandari de compozitori ai muzicii clasice? Si cateva piese va rog.
Am o problema cu sunetul la laptop Lenovo Legion y520.Nu pot umbla la enhancement de la speaker. Specific, ca am windows 10 si din cauza la Dolby nu merge boost la sunet! Ce pot face? Se aud...? (mai mult)
Boxele de pe electronic star sunt chinezării sau pot cumpăra cu încredere?
E o melodie turceasca pe care am auzit-o in balci. Refrenul e : yaga ya sîl. Si are o strofa : bad boy what you gonna do, what you gonna do I wil cone for you. Cum se numeste?
Caut si eu o melodie cu versurile astea : ce joacă frumoasă ai avut în cap ce credeai că o să îmi pui capac Sunt cu o secundă mai destept ca tine
Caut o melodie Eurodance de prin anii '90. Stiu aproximativ 3 cuvinte: "manioasa butnitza, Nasarovia" Stie cineva? Multumesc.
Am auzit mai demult la radio o melodie care mi- a placut insa nu stiu cum se numeste si nu am cum sa o identific nicicum din moment ce nu am o sursa din care sa o pot auzi. Stiu doar ca era cantata...? (mai mult)
Cum să rețin pozițiile la scale-uri(la chitară) mă refer cum să rețin numărul fretului de pe care începe o poziție?
TPU cum se numeste piesa acea cu o masina ww Bora in care spune masina mea bea doar vin disel
Vreau și eu melodii despre tradarea de frați, prieteni. De orice fel.
Salut, a salvat cineva melodiile lui shadow (Hank), daca da le vreau si eu. Daca nu stiti cine este shadow nu comentati
Buna cine stie cum il cheama pe chitaristul Amnei?
Https://www.youtube.com/watch?v=hr_QKMIOkos melodia de la minutul 1:23 va rog frumos?
am cumparat si eu un microfon de studio blue yeti pro la mana a 2- a ca nu mi am permis sa dau 11 milioane pe unul nou. are o asa zisa problema nu stiu daca e de la el sau software se aude foarte...? (mai mult)
Ne întoarce în timp un pic. Până în 2010(parcă) era o melodie cântată de o fată cu versurile "can't live without you, without you. Come close me". Am auzit- o când ne- a instalat ...? (mai mult)
De ce atunci cand imi imaginez un concert rock/metal, mi- l imaginez pe timp de ploaie?(nu intr- un sens rau)Si am avut o perioada cand ascultam o gramada trupe post- hardcore, metalcore, deathcore, screamo...dar...? (mai mult)
Caut si eu o melodie, va las link cu un screen recorder. Ma poate ajuta cineva sa o gasesc? Dau funda! https://youtu.be/ju4b5u-GIrA
Tărâm tam tam tam mother fucker about me sau ceva gen cum se numește piesa?
Caut o melodie, am sa va las aici un link cu un screen recorder. As dori sa-mi spuneti cum se numeste melodia o caut de o ora. Dau funda! https://youtu.be/ju4b5u-GIrA
Am o intrebare pentru chitaristii si metalistii din grup; )). Daca are cineva sau imi poate arata tabulatura(chitara evident)pentru cateva piese metal/rock românești. Trooper- Doua Roti(rifful...? (mai mult)
Am auzit o melodie acum cateva zile si nu stiu cum se cheama. Era ceva de genu : Avem masini tunate si pupile dilatatee. Stie cineva cum se numeste?
Salutare. Tot aud un remix al melodiei Dillon Francis, DJ Snake - Get Low cu niste fluiere pe refren si niste versuri in Araba. Cel mai des o aud la partydul Kiss Fm/Megadiscoteca tineretulu. Ma puteti...? (mai mult)
Eu visez si vreau sa devin trapper de ceva timp si am cateva programe pe calculator care ma ajuta sa- mi fac muzica trap si ma pricep sa fac un instrumental, sa- mi inregistrez vocea si sa ...? (mai mult)
Vreau și eu melodii cu mesaje precum în melodiile : zilamike- strictul necesar și paraziții-demnitate
Imi puteti da niste sugestii pentru nume de dj care au legatura cu numele Rares? Vreau seriozitate
Ce parere aveti de muzica de azi ma refer la piesele date la tv radio, chiar va plac? https://www.youtube.com/watch?v=oVME_l4IwII
Ce parere aveti despre rockeri, in special despre rockerite? De ce muzica rock/metal e atat de prost vazuta in societate? Mai ales de generatiile in vârstă? Asa au fost oamenii invatati sa...? (mai mult)
Salut, cine ma poate ajuta cu o lista de muzica pentru botez? Muzica de intrare, populara pentru hora, perechi, muzica pentru tort, etc. Stiti voi, dar fara manele. Cineva care se stie cat de cat...? (mai mult)
S-a dat la radio o melodie asa faina dar nu a spus cum se numeste si nici nu pot sa o gasesc.Stiu ca repeta tu ru tu tu ru tu tu ru tu tu ru. Daca stiti melodia va rog sa-mi spuneti, dau coroana!
Cum se numeste melodia de la 00:10? https://www.youtube.com/watch?v=2kSCfv_11yI
Cine ma poate ajuta cu versurile de la o melodie trap in romana?
Caut o melodie aparută anul trecut cred. Nu imi amintesc numele cantaretei, nici versurile, nici numele melodiei. Tot ce stiu e ca in videoclip este imbracata in pijamale verzi sau un halat verde...? (mai mult)
De ce e atat de populara Metallica? Adica, sunt o gramada de trupe care au potential peste Metallica, dar cand Metallica vine in tara noastra e ceva exagerat. Imi amintesc ca ultima oara cand au venit ...? (mai mult)
Buna, marti trebuie sa dau diferentele la liceul la care vreau sa ma mut si trebuie sa dau din muzica si nu stiu niste definitii la: Melodia Ritmul Interpretarea Elemente de cultura muzica. Am ...? (mai mult)
Cam cât de tare se aud 2boxe cu puterea de 80w rsm? La o petrecere se aud destul de tare încât să deranjeze vecinii de la casă?
Am auzit o melodie la Radio Romania actualitati. Era o melodie veche pe care o stiam si canta o fata de culoare si zice ceva cu J. Jo sau ja, jack, nu stiu. Cum fac sa dau de ea?
Am auzit o melodie la niste baieti in masina, parea sa fie ceva rap d'asta romanesc mai nou :)) era pe la final asa ca nu am apucat sa fiu atent la versuri. Cert este ca la final era exact theme song-...? (mai mult)
Ce este mai greu sa inveti la vioara, muzica clasica sau populara?
Ce aplicatie imi recomandati pentru muzica, ca si calitate care este mai buna, SoundCloud sau TIDAL?
Am un amic ce cauta o melodie de cateva zile si nu o gaseste. A gasit- o intamplator pe Facebook, fiind mai exact un cover interpretat de Paula Cendejas in spaniola iar pe fundalul videoclipului...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca este posibil sa descarci muzica in Germania printr- o metoda gratis dar legala, care sa nu fie cu plata. Dupa cum stiti in Germania piratarea si downlodarea...? (mai mult)
Cum se numeste muzica de fundal de la acest videoclip la minutul 02:00? https://www.youtube.com/watch?v=FVX5lpO7b5I Puteti sa imi ziceti numele sau un link catre aceasta, multumesc!
Cum il cheamă pe Nimeni Altu?
Ce ritmuri de chitară și/sau pian știți?
Cum se numește melodia cea originala ma refer minutul 01:00 https://youtu.be/FeOkdmymPWA
Care e diferenta intre muzica scoasa pana in 2000' si muzica scoasa dupa si pana in prezent?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?