caut o melodie despre armata de ceva timp, și nu o găsesc. Am reținut doar câteva versuri "‘m- a sunat sora mea să ma întorc acasă, că îmi ia altul mândra" / "noroc că eram vecin...? (mai mult)
Cum as putea sa vand niste melodii, gen versuri manele?
Cum se numește melodia sau colajul atunci când Laurențiu Crăciun cântă rakataka...
Am văzut la câțiva chitarişti că îşi pun un fel de ciorap la începutul grifului chitării. Pt ce e?
Dau fundă! Îmi poate explica cineva ce semnifică tehnica contrapunctului? Si câteva exemple? Mulțumesc!
caut o melodie pe care am ascultat- o de ceva timp nu prea imi amintesc foarte bine versurile dar sunt ceva de genul "when you look in my eyes and you hold me(told me)" urmat de un uuuuuuu ...? (mai mult)
caut si eu o melodie de ceva timp si nu pot sa imi dau deloc seama care este, un vers ar fi "when you look in my eyes and you told me(hold me) uuuuuuu x4" melodia era data des la radio acum...? (mai mult)
are cineva idee unde pot gasi melodia difuzata pe VH1 la ora 13:03 07/aug/2019? Sau daca recunoaste cineva melodia uite niste Detalii despre melodie: - Este un cantaret, inalt, fara barba,...? (mai mult)
Hei Caut si eu o melodie destul de veche de acum 4- 5 ani. In melodie erau ceva versuri cu FU YOU sau ceva de genul, videoclipul erau cu o tipa blonda sau doua tipe care puneau postere in oras cu un ...? (mai mult)
Este o melodie care este gen așa : me and takaluna, știe cineva?
Care este cel mai bun magazin din Bucuresti (cu cea mai variata gama de produse) din care sa achizitionez o chitara?
Salut, stie cineva cum se numeste melodia aia de se pune pe la petreceri mai nou cu tenta lautareasca si intr-o limba straina, suna a greceste sau tiganeste si e cantata de o femeie?
VĂ ROG, RĂSPUNDE- ȚI LA URMĂTOAREA ÎNTREBARE! Pentru a crea mai mult spațiu atunci când cântăm, este recomandată ridicarea palatului moale, în special pentru notele înalte. Dar această ...? (mai mult)
Am nevoie de un ajutor cine se pricepe la facut rime. Dublez un anime si doresc sa fac si melodia de la inceput, insa traducand cuvant cu cuvant nu iese bine ca si rime: i was once alone ...? (mai mult)
Buna Am o problema cu castile. Azi le- am cumparat, erau sigilate nu puteam sa le incerc acolo si cand sa le incerc se aud infundat. Vreau sa mentionez ca sunt casti mici, normale. Am incercat si ...? (mai mult)
Avem acordionisti pe aicea
Ce va place la muzica trap?
Formații metal sau rock franțuzești?
Are cineva idee unde pot gasi videoclipurile ce au fost redate pe scena Untold cand a fost Dimitri Vegas si Like Mike anul asta?
Ce gen de muzica se aude in video la minutul 26:25, este ceva muzica de concursuri, de competitii, cum ii zice, unde pot gasi ceva...? (mai mult)
Cum pot invat sa cant acasa?
Am auzit melodie si as vrea daca o stiti sa imi spuneti cum se numeste! Are versurile cam asa refren ( No te va, no te va toma) si canta o femeie si un barbat sau mai multi. E in spaniola. ...? (mai mult)
Puteti sa-mi recomandati melodii pentru un drum lung cu masina va rog, unele pot avea si bass! As dori sa-mi recomandati peste 20-25 melodii daca se poate chiar si mai multe!:))))
Stiti de unde pot sa iau niste beat-uri de trap gratuite? Vreau sa descarc Multumesc TPU!
As vrea sa stiu si eu ce aplicatie sa folosesc sa ascult muzica direct dupa internet dar cu el sting, gen Youtube! Multumesc!
Cine se descurca bine cu spaniola si intelege semantica, metaforele… Cum se traduce corect "noche de ronda"? E un titlu de melodie.
Doar eu cred ca manelele sunt niste gunoaie promovate de toti cocalarii? Vad ca aia canta doar despre bani, masini scumpe si sex.
Salut :) E o melodie care era cantata de o fata si la instrument avea linia melodica ca ceva in genul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=mYMJnWqUfS8&t=46s, cum se numeste melodia aia?
Cum se numeste melodia din videoclipul asta? va rog dau funda https://www.youtube.com/watch?v=oGDNqp2QcgI
Bunaaaa, as dori niste melodii de tipul acestora, dar tot in rusa. https://www.youtube.com/watch?v=HdzhzdMNjYA https://www.youtube.com/watch?v=OvkYfIGPgZk https://www.youtube.com/watch?v=mSVmV8tYeyA ...? (mai mult)
Buna, cine poate sa imi spuna cum se numeste melodia de la inceputul acestui clip? https://youtu.be/NLAn2nvl9wg Va rog frumos
Bună, vreau să descarc Mujeres-Mozart la Para ringtone numai că nu pot pe download, cum fac?
Salut, este vorba de o piesa veche in romană care începe in engleză cu o voce gen "guest who - decât sa minți" Nu reusesc sa mi-o amintesc. Multumesc.
Top 3 cantareti hip hop americani ALBI! Dau o funda. Hai Salut
Am iPhone. Vreau sa ma înțelegeți ceva. Am muzicii și ascult. Dar vreau se schimbe muzica. Ma deranjează muzica reluare.
Este o melodie pe Youtube care se numeste 4k- Po Kaifu, o melodie in rusa dar care suna bine. In fine, acum 2 ani erau 2 melodii care se numeau la fel. Deci mai era una care se numea la fel...? (mai mult)
Hello, vreau sa aflu si eu cum iti alegi amplificatorul pentru boxe.Dau funda.Nu inteleg exact in specificatile amplificatoarelor cate boxe poti sa legi la unul, cum se calculeaza lucrurile astea, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa invat sa cant la chitara dar de fiecare data cand incerc sa fac un acord imi iese cu bazait sau nu se aud toate corzile. Cat de tare trebuie sa apas pe corzi? Care ar fi cel mai rapid...? (mai mult)
Salutari TPU. Am nevoie urgent de piesa "la multi ani" la saxofon, care aveti partituri. Dau funda va rog frumos ❤
Cine asculta Ian si Azteca? Astea au scos piesa,, Bag un blunt"Cineva Fan? Ce parere aveti despre ei?
Cum se numeste aplicatia ce sincronizeaza muzica pe telefoane? Gen sa cante mai multe telefoane deodata
Stie careva cum se cheama melodia aia "imi e dor de prieteeeeni si de iubitaaaaa oooooo" / "am sa verific daca apaaaaa e adancaaaaa oooooo"....banuiesc ca e bosquito...dar am cautat si nu o gasesc
Melodia? Din clipul cu speak și flick? https://files.fm/u/euscfvzc
Dati-mi cat mai multe cantece vechi de-ale Bucurestiului, inclusiv lautari autentici. M-a apucat nostalgia dupa Bucurestiul interbelic.
Hey! Am o interfata Focusrite Scarlett 2i2, pe care tot incerc sa o fac sa mearga. Problema este ca atunci cand intru in program: Fl studio 20, Ableton 9 etc, volumul de inregistrare este foarte ...? (mai mult)
Va rog ziceti-mi cum se cheamă melodia asta că o caut de foarte mult timp și nu o găsesc. https://vocaroo.com/i/s1Q9loD55Hiq
Caut o Melodie. Nu imi amintesc numele sau artistul dar știu ca a fost populară in România prin 2015 sau 2016. Nu îmi amintesc cu certitudine dar e posibil sa fi fost in limba franceza. Singura chestie...? (mai mult)
Salutare! Am o chitara care in anumite circumstante a fost cam distrusa... Aica rupta in bucati. Are mare valoare sentimentala si as da absolut orice sa o pot repara... Puteti sa imi dati numele si adresele...? (mai mult)
Care sunt mai bune ca raport calitate preț chitările Taylor sau Guild(iubesc chitările Taylor dar am auzit că cele de la guild sunt mai bune e adevărat?) Ps:recomandați- mi chitări acustice care...? (mai mult)
Cum să îmi setez chitara să nu mai aibă tensiunea atât de ridicată(mă doare mâna de mor când cânt cu foarte multe acorduri bare şi la fingerstyle la fel şi nu merge să fac benduri faine)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!