Rapperul NF tocmai a lansat un nou album. Asta ar fi una dintre piesele hit. https://www.youtube.com/watch?v=E1ZVSFfCk9g Mi se pare ca tipul asta merita mai multa recunoastere. Are o muzica deosebita...? (mai mult)
Salut, am si eu un stick de 4gb, pana acum mergea sa bag muzica si nu avea nicio problema dar azi cand am incercat sa pun muzica dau play la muzica si se aude alta.Ex daca bag 3 melodii pe stick deodata...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa aflu cum se numeste melodia din videoclipul acesta https://youtu.be/e36bAMd-beU de la minutul 12.33 pana la minutul 13.28 va rog frumos
Cum îi zice la piesa aia in spaniolă de ai impresia că e vocea lui Pepe (cântărețul nostru), se înțelege de parcă ar zice la refren ceva gen " jo quiero baila, bailaa ooo" și începe ...? (mai mult)
Fraților, am o mare dilemă. Pe Youtube era o melodie cu o fată blondă, cu părul mai scurt care avea tatuaje și era într- o cadă, pe parcursul clipului aceasta se îmbracă, își pune o cămașă...? (mai mult)
Ce parere aveti de muzica de azi? Ma refer la cele date la radio, iar daca le cauti pe Youtube vezi ca au milioane chiar si sute de milioane de vizualizari. Deci chiar va place mai mult decat unele ...? (mai mult)
Merită să comand o chitară de pe Flymusic?
Cum credeti ca o sa fie muzica metal din România peste 10 ani? Vreau sa cred ca o sa mai existe metal în România peste 10 ani.
Salutare! La terasele din Costinești, seara, vin lăutari și cântă la instrumente. Fiecare terasă are banda ei. Așa pare. Ce caut eu este una dintre acele melodii pe care le cântă lăutarii....? (mai mult)
Ce muzici sau pus (ascultat) pe Radio Resita intre orele 5:50-7:10 pe data de 24.07. 2019?
Cum se numeste muzica de la minutul 6:03 https://youtu.be/MZH6ChXH7CM
Hei, am sa va pun o intrebare ciudata, nu stiu daca se va gasi răspunsul la asta, dar o melodie ma tot bate la cap de ceva luni. Incerc sa o gasesc dar nu pot. Am auzit- o la un radio cu muzica vechi...? (mai mult)
Vreau scurt si rapid, la ce ora canta paraziti la Princess Summer Club.
Am behringer c1-u usb si se aude destul de incet Ma poate ajuta cineva va rog?
Buna, este o reclama la wish in care se promovaza boxe, ceva ceasuri, de obicei apare dintr o data cand intru intr o aplicatie, fundalul este doar negru. Am cautat o peste tot, imi place mult melodia,...? (mai mult)
Sunt solist vocal și vreau sa Îmi creez o formație de metal alternativ Și vreau sa știu dacă metal alternativ se cântă pe note sau nu?
Recomandati niște manele de jale, frumose precum: NICOLAE GUTA TOATE POZELE CU TINE.
Ma poate ajuta cineva cu niste versuri de melodie trap? (sa nu contina injuraturi)
Cum se numeste melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=NRaGvcFkU7w&feature=youtu.be&t=3254 Sunt romani cei care canta.
Ce sens au versurile": Nu e vina cerului că îți dă ura pe afară" și "Râurile noastre toate n- ar putea nicând să spele/Mâna omului ce arată cu degetul către stele". Care- i înțelesul mai ...? (mai mult)
Salutare,TPU! Cat castiga un textier?
Hei! Ziceti-mi și mie niște melodii trap misto in romana va rog
Unde gasesc aplicatia Youtube pe tv LG?
Știe cineva ce s-a întâmplat cu Bridgit Mendler? De ce nu mai cânta? Ce s-a întâmplat?
avem ascultatori de Metal/Punk/Rock din Braila/Galati?
Daca vreau sa imi cumpar un subwoofer care are 1500w rms - 3000w max + amplificator de 2000w poate sa duca bateria de la masina singura?
Imi puteti recomanda o lista de piese (muzica) pentru un majorat. Multumesc
care este variamta in romana a acestei melodii? Multumesc mult! https://youtu.be/QmZaOp7Fukg
BUG sau Parazitii?
Cum să dansezi la un majorat? Simplu si sa nu te faci de ras:)
Buna! Mătușa mea a cumpărat pentru mine 1 bilet la Untold pentru ziua 4 (4 August). Are ceva de a face ca ea a achiziționat biletul și nu eu, care va intra in Festival? Multumesc!
E vreo melodie comerciala/stiuta de majoritate care va place?
Mi se pare mie sau Cheloo a fost prea pupat in fund in 2016, cand a fost faza cu diss- urile? Da, poate a fost mai bun a lu' Cheloo... poate a avut mai multe dume decat GuessWho, dar si al lui a fost...? (mai mult)
Daca are cineva combina muzicala numita Stereo Integrate Amplificator vreau sa mi se spuna cum se numesc firele ce se connecteaza cu cele 2 boxe audio rosu cu negru?
Vreau sa îmi cumpăr o chitara electrica dar nu știu dacă am nevoie neapărat de un amplificator, este necesar unul? Vreau sa cânt în casa sau în curte, nu vreau sa se audă pana în capătul...? (mai mult)
Ce tip de muzica nu va place? Adica manele,populara,rock, simfonica etc. Mie nu-mi place muzica populara.
Hey, TPU! Vreau să- mi iau o orgă buna, adica eu mai am una numai ca are clapele inguste si nu pot sa cant la ea. De data asta vreau sa imi iau una cu clape mai mari, dar pentru ca la mine in oras...? (mai mult)
Melodii despre amante stiti sau despre barbati cu vieti duble?
O melodie care va place de la MJ?(Daca va place vreuna)
Cum se cheamă melodia aceea în care o fată cântă când face sală și fundalul e albastru?
Am vazut o melodie care mi- a plăcut dar am uitat numele și chiar nu mai gasesc melodia și am uitat și cine o canta. Videoclipul arată :era un bărbat blond cu parul un pic mai lung îmbrăcat într-...? (mai mult)
Care e melodia din reclama Tic Tac difuzata pe Pro Tv?
Cine imi zice cum se numeste melodia in care in videoclip cantareata conduce o masina si la un moment dat se rastoarna usor si tot canta?
Acum vreo 3 saptamani de zile mi- am cumparat o chitara acustica. Recent, incercam sa cant "Fur Elise" si am zis sa incerc sa cant cu o singura mana.Coarda "Mi" cea subtire, s- a blocat ...? (mai mult)
Pentru cele ce n-au somnic, un moment de aspectto, de-o relaxare aquaristic, sper :D https://www.youtube.com/watch?v=_-m3YhxJ8U0
îmi recomandați niște muzica stas va rog?
Stie cineva cum as putea conecta un pian electronic la calculator ca sa inregistrez niste negative spre exemplu? Adica, eu chiar daca as vorbi in timp ce as canta, calculatorul sa inregistreze...? (mai mult)
Aseara am auzit o melodie si azi nu mi- o amintesc. Era o tipa care canta extrem de senzual si melodia era despre o destinatie exotica. Stiu doar ca numele acestei destinatii incepe cu P. Va rog...? (mai mult)
Era o melodie in romana, cu instrumental asemănător cu "minnie the moocher", in refren era "eu inca zbor deasupra unui cuib de (nu- mi mai amintesc)" sau ceva asemanator si in thumbnail cred...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea melodia de la iumor atunci când a dansat baletul furnica? Inainte de a dansa era un scenariu.Era cam asa:Baiatul brunet ii spusese doctorului ca atunci cand face sex se sufocă.Iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!