Cum se aud căștile beats studio 3 pe un telefon cu Android?
Trupe stas de white metal?
Care este diferența dintre lick, riff, arppegios şi cum si la ce se folosesc?
Salutari! Stie cineva ce amplificator de sunet pentru Android si pentru niște căști bluethoot care sa funcționeze?
Salut.Având în vedere că suntem în mijlocul verii, în septembrie mergem din nou la școală. Având în vedere că trec în a 5- a, colegii mei iar îmi vor cânta manele 5gang.Ce argumente să ...? (mai mult)
Beats studio 3 sau skullcandy crusher? Nu ma intereseaza prețul gen,vreau doar sa stiu care sunt mai bune la sunet/design, etc...
Vreau sa imi cumpăr niste căști beats studio 3 si am capul cam mic si vreau sa stiu daca sunt bune si pentru persoanele cu capul mai mic.
Live performances care v-au dat pe spate/ v-au impresionat?
Dupa ce 6ix9ine a fost trist la închisoare nu mai găsesc nici o știre, noua unii zic ca a murit... Stie cineva ceva de el?
am si eu o intrebare. Eu am un clarinet si nu stiu de ce când dau niste tonuri groase, mi se pune automat octava, fara sa o apas adica daca dau fa imi da nota do, daca dau sol imi da nota...? (mai mult)
Salutare prieteni! De curând am auzit o melodie pe la radio si deși știam ca văzusem clipul acum ceva timp pe la tv, nu mai găsesc melodia pe YouTube. Știu doar ca clipul era gen animated style,...? (mai mult)
Salut, vreau sa scriu o piesa trap si am ramas fara idei de versuri, cine ma ajuta? Dau funda la cel cu cele mai bune versuri! Mersi!
Salut. Mă puteți ajuta cu niste versuri pentru că o să fac o piesa de 1k de abonați și nu prea știu să fac versurile. Dau funda
Salut, am și eu o întrebare legata de melodia asta https://youtu.be/X_pK-FgrRP4 Pe mine ma interesează maneaua. O știe cineva?
Cat de greu este sa canti la vioara cu goarna? Am inteles ca este la fel ca la cea clasica. Anu asta voi incepe cursuri la vioara. Si as vrea sa le incep pe amandoua.
Hei! Eu cant si la chitara si vocal, iar de ceva vreme mi- am instalat un program de produs muzica, insa din cauza ca eu am chitara acustica trebuie sa formez manual acordurile, cand am nevoie de chitara.Ma...? (mai mult)
Salut. Am nevoie de ajutor cu o piesa deoarece fac 1000 de abonați.
Cine imi poate spune va rog frumos cum se numeste melodia din minutul 12.23 din acest clip video https://youtu.be/I8eajtYLFa0
Vreau si eu cat mai multe piese heavy metal/black metal in care sa fie bine auzit sunetul de chitara si sa existe parti in care se aude doar solo-ul de chitara.
Imi dati exemple de melodii vechi romanesti si din alte tari care se ascultau in cluburi anii 80-90/ muzici de petrecere(saxafon, sarbe)
Heyyy! Ofer funda. Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau ceva gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Heyyy! Stiu ca am pus la o alta categorie dar mna... ofer funda. Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Heyyy! Era un cântec cu un vers " Mai trage un fum" sau cv gen... Era lenta nu hip hop si canta un băiat... Cum se numeste melodia?
Ce melodii imi recomandati sa ascult? Vreau un playlist cat mai lung
Caut un program care sa poata cu ajutorul antenei de Android sa inregistreze melodiile ce le pun eu de pe pc / Android, nu shazam deci ca inregistrarea audio de care sa auda piesa de pe Youtube...? (mai mult)
Care vi se par cele mai bune melodii din secolul XXI cantate la pian? Dar cele mai bune din secolul XX?
M-am săturat de aceleasi melodii suprasaturate. Imi poate recomanda cineva niste melodii noi? Din anii 80 pana in ziua de azi. Multumesc!
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, am o prietena care asculta hip- hio romanesc si ne intelegem bine.Dar e normal ca atunci cand devii ateu/atee si nici sa n- ai nimic cu homosexualii/lgbt, sa inceapa sa ...? (mai mult)
Salut tpu.Despre ce sa scriu o piesa? Dati-mi idei!
Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zice la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Ofer fundita
Bună, caut și eu o melodie pe care am ascultat- o acum câțiva ani dar nu îmi mai amintesc versurile știu doar sa o fredonez, mă rog. În video e un băiat ce cântă în pădure și mai apare ...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi fac un stick USB cu muzica, stie cineva vreun site/program pe care sa mi l pun pe laptop ca sa descarc orice melodie vreau eu si fara sa ma aleg cu o mana de virusi? Mersi!
Hei! As vrea si eu niste melodii in romana, de incurajare. Gen "Crezi in tine" de Criss si Vlad si mai multe.Si pe langa asta, as vrea sa imi dati si cateva melodii de "sarbatorire" ca sa zic asa. Tocmai...? (mai mult)
Era o melodie aparuta prin 2010, cu clip alb negru si efect ca si cum ar fi un clip vechi. In clip e vorba de un om ce face diverse lucruri clip fiind dat pe fast, nu.mi aduc aminte decat atat dau...? (mai mult)
Stiu ca one direction este in hiatus insa care trupa vi se pare mai buna: One Direction sau BTS?
Am o intrebare...am o chitara clasica Tenson 3/4 si avand- o de mult timp si folosind- o intensiv in ultimul an, mi s- a rupt o coarda. Vreau sa imi comand un set nou de corzi si nu stiu daca...? (mai mult)
De la ce vine B.M.V, piesa lui Nane. Am citit aproape toate comentariile și nu am găsit sau erau doar contraziceri.
Salut.Cum se numeste melodia de la minutul 3:30? https://www.youtube.com/watch?v=PCcK9InJCXs
Https://www.youtube.com/watch?v=htWa4S1YFJs https://www.youtube.com/watch?v=31zfbsfz0Jg Care vi se pare mai buna dintre cele doua?
Salut, am si eu un casetofon de logan si nu ii mai stiu codul, model (Daewoo AGC- 1220RF- A). Cine imi poate zice? SI NU AM NICI CARTEA DE LA MASINA CA L- AM LUAT DE LA UN BAIAT SI NU MI- A ZIS CODUL....? (mai mult)
Știe cineva dacă sunt passuri pe zile la Waha sau trebuie sa cumperi biletul întreg?
Bună, vreau sa gasesc o melodie în spaniola de care nu mai știu mai nimic, tot ce îmi aduc aminte e ca era o melodie trista, de despărțire cred, videoclipul alb- negru, cu un băiat slăbuț....? (mai mult)
Cum pot sa fac muzica? ( Fara voce, doar instrumental) si cum pot sa ajung sa castig bani din asta? Din vizualizări se fac bani sau din ce?
am si eu o intrebare : Ce manea s-a facut dupa melodia Rachid Taha - Ya rayah? :)
Cum vi s-a parut faptul ca Salvatore Ganacci a introdus live in set-ul sau de la NEVERSEA...o manea?
Cineva de aici din Timisoara sau de prin apropiere cu varsta intre 13- 16 ani care stie sa cante sau sa danseze sau sa cante rap? Nu rap din ala porcos. As vrea sa infiintez o trupa de muzica...? (mai mult)
Caut și eu de luni bune versurile pentru melodia asta: https://www.youtube.com/watch?v=HwTIIC1zZRc Mă puteți ajuta? Mulțumesc anticipat!
cum stiu daca am voce? Mie mi se pare ca am putina voce si ca as putea sa ma mai dezvolt.
Bună TPU, ma puteți ajuta și pe mine cu numele melodiei din următorul clip? Va rooog mulțumesc? https://www.facebook.com/351005892390667/posts/460323511458904/
Https://youtu.be/blI4wuHM4tA Cine îmi poate spune o părere! De ce nu fac vizionari * bdw e făcută special pentru TPU Nu fac vizionari, abonați, nimic
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!