Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Stiti ca PROtv a lansat campania aia cu FII TU ROMANIA... Stiti cumva cum se numeste melodia din spotul publicitar? (nu aia aparuta recent in care canta Smiley, cealalta, in engleza, unde aparea traducerile...? (mai mult)
Intre Vunk si Voltaj ce va place mai mult?
Imi puteti recomanda melodii bune pentru un lyric prank, care sa nu fie asa populare si nu foarte ritmate. Va rog!
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o melodie care am gasit- o random intr- un videoclip pe Youtube la recomandate? https://www.youtube.com/watch?v=Ed3ddrBeZeI&list=PLoFQVg43gh4fIK8YY9Ohwg8k4dycZiwzq&index=12 ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=8mYm51uabqw As vrea sa va intreb,ce parere aveti despre vocea mea? mai am mult de lucrat? dau funda, multumesc anticipat.
Heyy. stie cineva melodia din fructul oprit de pe fundalul acestui videoclip https://www.youtube.com/watch?v=qEJ4FVaKr04
Vreau sa imi explicati va rog cum pot face water drop. M- am uitat la multe tutoriale in engleza si nu sunt prea avansat încât să inteleg cum fac ei asta. Vreau va rog sa imi explicati cum...? (mai mult)
Unde pot cumpara melodii dedicate pentru mine? adica sa precizeze numele meu etc?
Ce boxa as putea cumpara in bugetul de 200 de lei care sa se auda puternic si calitativ?
Cum se numeste maneaua aia in care sunt versurile: bine bine de multi ani stau bine va uitati la mine ca la masini straine?
Hey! Vreau si eu mai multe melodii pe care sa le ascult in casti, in drum spre mare. Nu o sa am net asa ca vreau sa le descarc. Vreau sa fie cat mai multe. Vreau sa mentionez ca sunt cu sora si cumnatul...? (mai mult)
Salut, azi mi- am adus aminte de o melodie grecească pe care am auzit- o în Grecia, acum 2 ani. Știu că am căutat- o cu Shazam atunci, iar pe YouTube avea un videoclip animat cu două umbre care...? (mai mult)
Ca să obții acel distors la chitară acustică când ridici corzile în susm ce fel de corzi îți trebuie?
De unde pot descarca negative pentru orga gratis, in format midi, in afara de clape.ro?
Ma poate ajuta cineva sa traduca notele astea: https://imgur.com/a/2EqRfRW Nu vreau sa ma invatati fiecare nota de ce e acolo si cum doar sa imi ziceti pe litere fiecare nota
Stie cineva de ce acum ceva timp trupa germană Rammstein a fost dusă prin o multime de tribunale?
Melodia cu frază "hateri haterities" sau ceva de genul in romana, dau funda ❤️
Ati ascultat ultimul album Madonna? Cum vi se pare modul mizerabil in care a fost procesata vocea? Nu cred ca e autotune, e un efect gen flanger la fel de penal ca cele folosite de Genius sau Andre in...? (mai mult)
Anul viitor ( clasa a 7- a) ma transfer la Dinu Lipatti in Bucuresti, domn director de acolo, deoarece eu nu am facut pian/vioara/flaut din clasele mai mici, vrea sa ma dea la un instrument de...? (mai mult)
Ntz TPU*nu ma puteam abtine*. Era o melodie prin 2009- 2016 care era cântată de unul mai gras, la un moment dat apărea pe o cale de tramvai, ținând in mâna un steag al României și zicea ceva...? (mai mult)
Cum se numeste muzica de la outro, a lui Selly? Va rog frumos o caut de mult si nu o gasesc.
Salut, e o melodie cu Killa Fonic : " lant de 24 de karate, am portofelul full am castigat la aparate". Stiti cum se numeste?
La concerte mari ca Whitesnake, Nightwish, sunt bilete puse in vanzare si la intrare? Adica sa iti cumperi pe loc in seara concertului.
Stie cineva unde as gasi un profesor de canto in Tg-Jiu pentru incepatori?
Generația atomic pe aici? Aș dori să-mi spuneți melodii românești de pe atomic formații dispărute, melodii mai puțin cunoscute, erau multe și nu mi le amintesc. Ms
Imi puteti da niste versuri despre orice absolut orice? Va rog mult! Orice TPU.Nu conteaza.Sa fie versuri de melodie trap care va vin acu' in cap. MULTUMESC TPU!
Ce gen de muzica ascultati? Credeți că tineretul mai asculta muzica populara?
Imi puteti recomanda cateva exemple de huse de chitara acustica calitative pe care le pot gasi in tara, indiferent daca pe internet sau in magazine (tin sa specific ca magazinele sa fie in Bucuresti) ...? (mai mult)
ce parere aveti despre Rototumurile Milenium cu fetele standard se aud bine? Oricum mai tarziu am sa le pun fete remo. Urgent dau funda.
Cum pot sa imi dezvolt urechea muzicala?
Hey! Pentru cei care asculta rock. Deci eu am inceput sa ascult recent cateva muzici de Arctic Monckeys și de Nirvana.Si îmi plac foarte mult.Ce trupe muzicale ar mai fi de genul asta pe care sa mi le...? (mai mult)
As vrea sa fac remixuri si muzica electornica, dubstep, etc. pe telefon. Imi spuneti si mie o aplicatie buna?
Este o manea luata dupa melodia asta. E foarte veche si de ceva timp ma tot chinui sa o găsesc dar nu stiu nici macar un indiciu. Vocea îmi sună a fi Adrian Minune sau cineva asemănător la voce cu...? (mai mult)
Compun si caut pe cineva sa îmi cânte piesele (rap), careva?
cum se numesc firele cu negru si rosu ce duc de la combina muzicala Stereo Integrated Amplifier JA 377? Are in spate rosu si negru de unde ies 4 fire care leaga la cele 2 boxe Sanyo. Mi s- au...? (mai mult)
Am un sistem stereo mai vechi si la input zice 24Bit/44. 1kHz.Ce vrea sa insemne?
Salutare, am auzit la radio o melodie si era cam asa"mama si comon sava comsi comsa"am am incercat pe google dar gasesc o melodie veche din 80 dar melodia asta e ceva gen mix 2013, 2014.Stiti cum se...? (mai mult)
Caut o muzica care o canta Lady Gaga. Stiu ca era cu ceva motociclete ia personajul lui Lady Gaga omora niste oameni. Funda
Ati putea sa imi scrieti niste versuri pentru o piesa trap pe beatul acesta? https://www.youtube.com/watch?v=-jRUhsPeJEg
Salut la lume, cum poate cineva sa devina vedeta? Acum pe bune chiar sunt curios fiindca sunt un mare cantaret si vreau sa ajung acolo unde-mi este locul
Cine știe cum se cheama melodia asta: https://www.dailymotion.com/video/x31u9z1
Sunt curios daca la 23 de ani pot invata sa cant la orga. Indragesc instrumentul si as vrea sa il invat. Am o capacitate de invatare destul de ridicata consider eu. Dar nu stiu daca merita sa...? (mai mult)
Cum poti sa faci o piesa trap despre viata ta?
Cine ma poate ajuta cu niste versuri pentru o melodie care sa se potriveasca pe acest beat?:https://youtu.be/rDcxIxZMsOw raspunsul mil puteti da pe instagramul meu:iamandrei_061
Bună. Ajutați-mă să găsesc o melodie... știu doar aceste versuri) "Și acum și acum îmi pare tare rău"... Doar atît!
Era o melodie cu un videoclip in care dansa o balerină iar un bărbat se antrena pentru box. Melodia era ceva gen motivațională, în engleză, era făcută de un artist cunoscut, dar nu mai tin minte...? (mai mult)
Îmi puteți face și mie niste versuri pentru ca vreau sa creez o melodie. PlsPlsPls ajutati-ma cât mai repede.
Cum sa scap de distorsiuni in muzica de pe telefon pe care o ascult la casti? De ce as avea nevoie?
Era o manea cu Nicolae Guță pe care am ascultat- o într- o mașină și nu- mi amintesc cum se numește...Cred că refrenul ei era așa:"BADABUM, BADABUM, NU, NU"(Atât știu)... Aveți idee cum ...? (mai mult)
imi poate face cineva un refren la o piesa care se numeste Succes?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!