Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, ce cablu imi trebuie pentru chitara asta? https://www.emag.ro/chitara-electrica-squier-bullet-stratocaster-brown-sunburst-885978884476/pd/DS7D67BBM/
Heeeelp me! Ajutați-ma va roooog. E urgent! Îmi poate explica și mie cineva, va rog mult, gamele? ( gen la minor, do major..etc) Multumeeeesc mult!
Doresc sa cumpar o boxa jbl charge3 de pe eMAG, la pretul de 30 de lei.Stiu ca este fake.Credeti ca se va auzi ok?(stiu ca nu e ca cea originala dar ma refer daca va fi ok)
Cate clape are un pian cu coada lunga?
Buna tpu...cine poate sa faca niste versuri rap mai agresive? Nu copiate de undeva...dau funda mersi
Hey! Aș vrea să fac o piesă trap. E un proiect, mai bine zis. Încerc să învăț cum să utilizez programul. Aș avea nevoie de niște versuri. Prietena mea îmi sugerează o piesă legată de "Curaj"....? (mai mult)
Salutare, am nevoie de mare ajutor va rog.Recent am descoperit această melodie https://m.youtube.com/watch?v=np7t8yDJEF4 și vreau să am doar partea de la începutul minutului 3:45pana la 4:10 Cum pot...? (mai mult)
Ok, știe cineva un profesor de canto de treabă (50 lei pe oră maxim)? Vreau să spun, în Suceava. A și dacă îmi zice cineva să caut pe site-uri cu anunțuri mă jur că-i dau report
Hei lume, știe cineva cum se cheamă piesa asta? Atât știu din ea doar..."Spui ca îl iubești, ești copila nu gândești Unul la vârsta ta debitează doar povesti Te- am Învățată de bine...? (mai mult)
Melodii country? Gen asa cum canta si Taylor Swift pe vremuri (2006-2010)
E cineva din Sebeş Alba care sa stie vreun profesor de calrinet?
Cum se face un CD MP3 ca sa între in jur de 100 de melodii? Multumesc frumos!
Cum se numeste melodia de fundal? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2408007426100467&id=100006736985792
Nu este o întrebare este mai mult o cerere, as vrea invitații de grupuri pe WhatsApp, legate de muzica (EDM), in special techno, sau filme sau jocuri. Dar nu grupuri care după 2 săptămâni...? (mai mult)
Ce melodie vă face să fiți puțin mai „energici"/„fericiți"? Pe mine, asta! https://www.youtube.com/watch?v=H8pwgW14qg0 Nu i- am găsit traducerea în română, dar dacă sunteți curioși,...? (mai mult)
Mie imi place sa cant, multi spun ca am un mic talent, am facut canto. Vreau sa fiu artist! In urma cu ceva timp(cam o luna)am dat un mail unui impresar si el mi- a spus sa ii dau un demo(de...? (mai mult)
Am o boxa Sony de 250W, ce amplificator ar trebui ca sa mearga in parametri normali (sa foloseasca toti 250W)?
Caut o muzică, știu doar videoclipul, un băiat creț cu pălărie și atit.
Salut baieti, mi-au intrat versurile astea in cap dar nu stiu unde le-am auzit si ce melodie e : "Relaxeaza-te, adu rolele Inhaleaza da afara si ia-ti toate filmeleee..."
Cum pot primi ivitatie pentru a-mi putea face cont pe Clape.ro?
Stie sa faca cineva versuri rap originale? Ps:
Fratilor de vreo saptamana caut o melodie folosita de Mikey Hash ca outro intr- un video destul de vechi: Cele mai stupide nume din Romania. Vocea cred ca apartine lui QuickyBoy da nu gasesc absolut nimic...? (mai mult)
Cine o cunoaste pe Andreea din Bulgaria care canta cu Costi Ionita? A disparut de pe net un video al ei mai demult scos oficial, de ce acum nu mai exista? Este vorba despre acest video, numai ca aici...? (mai mult)
Acum 6-7 ani ascultam o melodie numita "ecstasy", artistii erau romani. Incerc sa o gasesc de mult timp
Hei, am 15 ani si mi- as dori sa invat sa cant la pian. Nu am vazut niciodata un pian cu ochii mei, nu am atins niciodata claviarura unui pian. Multe persoane spun ca o orga electronica e potrivita...? (mai mult)
Ma chinui de ceva vreme sa imi conectez un mixer audio micut la laptop si nu reusesc. Vreau sa inregistrez chitara in FL Studio dar pur si simplu nu ii pot da de cap. M- am gandit ca o problema...? (mai mult)
Am auzit de curand intr-o masina o melodie gen hip-hop romanesc... refrenul, cred, suna ceva gen "milioane milioane, esti o c*rva printre doamne"... Merci.
Stie cineva cum se numeste melodia? Minutul 0:23 https://www.youtube.com/watch?v=XK5AS4j57Ic&t=28s
Am inteles ca, cantatul iti poate imbunatati calitatea corzilor vocale si te poate face sa ai o voce mai puternica/sa vorbesti mai tare ( asta cand nu canti ). Este adevarat, voi ce parere ...? (mai mult)
Ce casti wireless on ear imi recomandați pana in 150 de lei? Cel mai mult ma intereseaza bass-ul.
Buna, compun piese si mi le canta un prieten, vreau sa fiti atenti la versuri si sa imi spuneti o parere. https://youtu.be/czVVzoMw7S8 Si daca cineva are voce sa imi zica, chiar as vrea sa colaborez...? (mai mult)
Salutare. În urmă cu vreo trei ani am ascultat o piesă pe Youtube făcută de o româncă și un turc. Videoclipul începe cu o decapotabilă roșie. Pe parcursul clipului tipa se plimbă printr- un...? (mai mult)
Era o aplicatie cu ajutorul careia iti testai bass-ul, gen incepea sa vajaie.
Caut o manea de ceva timp si nu o gasesc, stiu numai refrenul."Lupu- si schimba parul dar naravul niciodata, iarta tradatorul si te mai vinde odata, fa bine la lume sa traiesti ce am trait eu".Ps:Este...? (mai mult)
M- am înscris la școala populară de arte să învăț să cant la pian. La examen a trebuit sa cant ceva și sa bat cu o moneda cum bătea profesorul. Problema e că nu știu dacă o sa ma admită....? (mai mult)
spuneti-mi și mie va rog câteva melodii rap triste.
Hei prieteni, știți cumva un site unde as putea sa găsesc o melodie după versuri?
Îmi poate spune cineva de ce toată lumea zice ca a canta la pian este mult mai greu decât la chitara?
Top cele mai frumoase manele care vă ung pe suflet?
Exista persoane din București care asculta trupe că Paramore, Black veil Brides, Icon for hire etc?
Cand sunteti suparati ce fel de muzica ascultati?
Este cineva ascultator de Kempes, Cargo, Trooper, OCS si alte trupe rock (straine) de tipul Whitesnake, WASP, Queensryche, Avantasia, Godsmack etc. care frecventeaza festivaluri/concerte rock in...? (mai mult)
Scriu piese trap dar nu mai am nicio idee despre ce sa cant sau ce ritm sa aiba. Ajutati-ma repede va rog! Ce sa fac? Nu mai am ideeeee.
Ce melodie descrie starea ta in acest moment?
Am fost un fan al jocului Left 4 Dead, acum aprox. 5-6 ani era un Trailer de la Left 4 Dead cu o piesa in spaniola daca nu gresesc. As putea da un indiciu spunand cuvintele: otravez, flor, gen
Ce melodii cool pentru masina stiti? Dar as dori sa imi spuneti melodii in romana. Ca exemplu melodia Cum Dai Din - Boier Bibescu feat. Mike Diamondz and Anuryh
Este adevarat ca a cânta la pian este mai greu decât la chitara?
Fiul meu Cristi are o orchestră. Să îmi spuneți dacă vă place muzica lui. https://www.youtube.com/watch?v=DevbzJ6EPIk&list=PL71pmiTSFbvaJ8VpSP4qFgVVeUIxMWkY3
Caut o melodie care continea urmatoarele versuri: "si cine, naiba, crezi c- o sa mai vrea o nebuna s- o accepte asa. Ti- am zis, baby, las- o mai usor, C- o sa vezi cum e sa- ti fie...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia de la mine 10? Dau funda https://youtu.be/9iUcnUCTKHU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!