Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Îmi poate recomanda cineva destul de cunoscător în domeniul rock/metal, niste trupe de trash/death și heavy etc?(cu cât mai multe sugestii cu atât mai bine)Nu prea mai știu ce să ascult și as...? (mai mult)
Salut TPU, Știe cumva cineva unde as putea găsi traducerea a melodiei de la începutul filmului (desen animat) Tarzan? E cel din 1999. A fost tradus și am auzit melodia la film dar nu o găsesc...? (mai mult)
Ce titlu, ce intamplare s- ar potrivi de minune pe beatu(instrumentalul) ăsta: 808 Spooky Trap Beat https://youtu.be/OQoFybMD0lU Accesati acel link si spuneti- mi.Melodia dati- o pe minutul 4:22...? (mai mult)
Cine imi spune o aplicatie pentru windows care sa ma ajute sa compun muzica, in afara de Fl studio( nu mi se pare prea utila).
Am o întrebare, caut o melodie de foarte mult timp și nu o găsesc, deci se aude tntntnt e puțin mai brusca și nu o găsesc nicăieri și pare de timp Country. Ma ajuta cineva? Dau fundița
Hey,TPU imi puteti spune un program de facut beaturi in afara de fl studio?
unde pot gasi videoclipul original al lui Michael Jackson- Ghosts sa il pot descarca pe telefon? Am tot cautat peste tot dar nu gasesc tot videoclipul... ???? :(
Salut TPU,oare pe Apple music exista artisti romani, parazitii spike etc?
Daca fac o piesa rap despre anturaje si violenta in Romania o sa am succes?
Dupa ce lansezi o piesa trap, cum te faci popular, gen sa ai vizualizari, likeuri.Ca sunt convins ca nimeni nu are de unde sa stie de tine si de piesa ta.Deci imi puteti spune cum o promovez? Cum o fac...? (mai mult)
De cine este cântată melodia banii și fetele varianta pe manea?
Salut.Cum de numeste melodia din video? Varianta originala. https://youtu.be/TmUEbGlR4FM
mai demult am auzit in supermarket o melodie care mi- a dat o stare de nostalgie, pe care o mai auzisem si in copilarie si era o femeie care canta ceva de genul ahhh ahhh ahhhhhh, ceva in...? (mai mult)
Stiti vreun studio ok si de buget in Ploiesti? Doresc sa scot o piesa rap impreuna cu un prieten.
Eu si un prieten vrem sa scoatem o piesa.Despre ce ar fi mai bine? Cum traim in Romania sau despre anturaje?
Ce nume suna mai bine? Energie sau Nucleu Strict pentru rap.
Salut, de câteva zile tot încerc să caut o melodie dar nu reușesc, așa că m- am decis să întreb aici, sper să mă poată ajuta cineva. Am tăiat melodia dintr- un mix de 1 oră și am încărcat-...? (mai mult)
Este mai greu sa canti la vioara cu goarna decat la cea clasica sau e mai usor?
A cumpărat cineva negative de muzica populara originale de la artiști? Dacă da, cum ați procedat și cât ați dat pe un negativ?
Este un canal de muzica pe Youtube, un fel de trap/jazz si are la videoclipuri ca logo un cap de urs. Stie cineva cum se numeste?
Vreau linkuri de la dansuri asemanatoare cu Placi zemljo si Cica Cica Pogodi..va rog. Stiu ca mai era una care o canta un barbat, tot pe stilul asta de muzica, dar nu stiu cum se numeste melodia.
Fac 18 ani si caut melodii pentru momentul cand vine tortul, nu vreau ceva "simplu", de ex melodia cu "la multi ani". Îmi puteti da niște idei? Multuumesc!
Am 17 ani si imi doresc foarte tare sa invat sa cant la vioara. Toata ziua ascult muzica de vioara : ) Merita sa ma apuc daca nu am ureche muzicala?
Salut, in caz ca este cineva care asculta night lovell, am auzit acum ceva timp melodia dark light, dar un remix cantat de o fata si nu il gasesc, ma puteti ajuta?
Saptamana viitoare ma duc la un profesor de vioara sa ma testeze si sa vada daca merita sa fac vioara. Am 17 ani. Si imi e frica sincer. Mai exact cum ma va testa?
De unde as putea lau bituri gratis pentru o piesa, ma refer site-uri de unde pot sa il iau?
Daca am facut 2 ani de vioara clasica, pot sa ma apuc de vioara cu goarna?
Caut si eu Partidul KissFM editia 261 warm-up de Dj Vladu. Au scos-o acum ceva timp de pe site, si nu o mai pot gasi. Daca e o sansa mica sa o aiba cineva, va rog sa mi-o trimiteti si mie.
Scriu o piesa dar nu am idee despre ce sa fie. V-as ruga sa-mi dati voi niste idei despre ce sa fie piesa. Gen de muzica : TRAP Mersi TPU Toti Pentru Unu.
Stie cineva o versiune in romana la piesa "Erick Ruby - You Need (Original Mix)" aici aveti link https://www.youtube.com/watch?v=5vVMPBxz1FM. Am auzit un cover pe aceasta piesa si suna a rep....? (mai mult)
Hey. Mai stiti melodia aia cu fata aia cu sabie si cu parul aproape rosu de prin 2013?
caut o melodie care are ceva timp, o ascultam prin 2012, e vorba de o melodie rap cu unul de o vârstă medie, cu par lung în cap negru, la care vine unul alergat de 2 motociclisti care...? (mai mult)
Salutare tuturor, spuneti-mi va rog frumos cu se nnumeste fontul scrisului OMBLADON ala alb fain care se scurge.
As putea sa imi fac o cariera din cantatul la vioara? Sau ceva?
Cund ascult pe Youtube muzica, dupa 2 melodii se opreste si apare mesajul ``doriti sa ascultati in continuare?`` si trebuie sa apas mereu DA. Inainte nu aparea deloc, de cateva luni imi aparea dupa 30...? (mai mult)
Am dat peste melodia aceasta "the rolling stone- paint it black" și mi- am adus aminte ca am mai auzit o melodie cu linia melodica din primele 5 secunde dar nu mai știu cum se numea. Ma poate ...? (mai mult)
Salut, are idee cineva cum se numeste melodia asta? https://youtu.be/cZdbSvmDrJo Stiu ca este din Club BOA Bucuresti. Multumesc
Îmi spuneți niște melodii pe care le pot pune in videoclipul de clasa a 8 a, dar sa fie in română și să nu fie manele, îmi mai trebuie 1 sau 2 cântece, în afara de parcă ieri și tic tac,...? (mai mult)
Cum pot învăța gamele majore și celelalte la chitară fără profesor?
Salut, as vrea sa va intreb daca pot canta ca Lana del Rey? Sau daca timbrul meu este asemanator cu cel al ei ...https://youtu.be/N7OjGoYAJ6Q
Caut o melodie pe Youtube si nu mai stiu cum se numeste. Stiu ca e o tipa tuns scurt care se da pe o bila uriasa. Aveti idee despre ce melodie este vorba?
Vreau si eu o piesa trap care sa contina in refren gagicata imi da friend request va rog
Ce melodii motivationale stiti?
Va rog daca știe cineva cine canta o melodie care pe la refren zicea ceva de genul vampire love și nu ma refer la Dracula my love a lul Andra. Este alta care o cantau niște băieți, dar nu- mi pot...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un cântec numit This is my moment? Deja am reusit sa compun refrenul și o parte de strofa: Refren: This is my moment So i dont give up right now This is my moment...? (mai mult)
Imi puteti da un titlu de piesa trap? Va rog frumos. Dar sa nu fie luat, sa fie unul care va trece prin cap. Ms TPU!
Hei TPU. Acum ceva timp am început sa scult xxxtentacion *rip*, iar fratele meu a aflat asta și nu- i convine. Nu- mi place sa stau ascunsa, vreau sa îl fac sa ma accepte asa. Cum l- as putea convinge...? (mai mult)
Am auzit o melodie si am retinut doar un vers "tu spuneai ai ai ai"stie cineva cum se numeste? Ofer funda:*
Credeți că Adam se va mai întoarce vreodată în 3DG? Și... De ce credeți că a plecat? Sau a fost dat afară? Care a fost motivul?
This is what you came for Rihanna. Cum se traduce corect din engleză? 1 De asta ai venit 2 Pentru asta ai venit 3 asta e pentru ce ai venit 4 asta este pentru care ai venit
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!