Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Postez si eu pentru prima oara aici, ca nu se mai poate :)) Caut si eu o melodie destul de veche (e arabeasca sau turceasca *posibil chiar indiana*)... si faza e ca o stiu, imi canta in minte...? (mai mult)
cum pot face in asa fel in cat statia si tubul de la masina sa il pot pune in camera? Adica de ce "incarcator" as avea nevoie?
Salutare! Ce părere aveți despre calitatea produselor de la marca "Samson", boxe, microfoane, casti etc.?
Salutare tuturor. Am nevoie de un sfat. Mai e putin si vine vara si am de gand sa ma apuc de activitati noi. Printre aceste activitati mi- as dori sa invat sa cant la chitara dar nu prea imi permit sa ...? (mai mult)
Daca nu am voce deloc pot face canto? Si o să râdă ăia de mine dacă o să nu pot cânta?
Salutare..Am o nedumerire..Am ascultat acum o lună o melodie in care cântă și Pittbull. Videoclipul era unul cartoon si se petrecea într- o junglă. A da, si Pittbull închiriase/ cumpărase un...? (mai mult)
Acum ca s- a lansat YouTube music in Romania as vrea sa renunt la Spotify pentru el, dar ce ma impiedica sa renunt sunt playlist- urile romanesti si hotlist- ul romanesc de pe ...? (mai mult)
Salut tuturor! Am şi eu o intrebare, unde pot găsi melodii recente să le pot posta şi eu pe un canal de Youtube?
Deci este o melodie veche, este o fata cu un fel de lanterna pe cap, sunt mai multi oameni si au si ei lanterne. Nu stiu multe detalii pentru ca am vazut o cand eram foarte mic era prin 2006- 2007 cand...? (mai mult)
Doar pentru cunoscatori! Eu cant deja la pian si acordeon. La ce e mai usor sa canti, clarinet sau nai. Vreau argument!
Am si eu o Intrebare. Doar cei pentru cei care sunt capabil sa raspunda. Eu stiu sa cant la Pian si la Acordeon. La ce e mai greu sa canti, nai sau clarinet? Dau funda daca aveti argument!
Buna Daca stie cineva cum se numeste piesa de la minutul 2:30 din acest videoclip. As fi vesnic recunoscator! https://www.youtube.com/watch?v=VkF12TsCccI
Imi puteti da va rog frumos un titlu care va trece prin cap de melodie trap? Dar sa nu fie luat deja.Un titlu de piesa de trap care va trece prin cap dar care nu mai exista.Va rog frumos! Multumesc ...? (mai mult)
Care e echivalentul lui Leonard Cohen, spre exemplu, in muzica italiana? :) Daca stiti la ce ma refer...
Unde pot găsi melodia cântecului care începe așa:,, Cântă zarea, cântă vântul"?
Buna,as vrea sa ma apuc de power metal si as avea nevoie de un profesor de chitara electrica care sa ma invete, in Iasi, aveti idee de cativa profesori care m-ar putea ajuta?
Credeți că este buna o chitara acustica de 345 de lei? Mai ales că dacă îmi cumpăr o iau de pe eMag...
Hei, ma puteți ajuta? Caut o melodie dar nu mai știu cum se numește. Tot ce știu este ca melodia era un gen de latina spaniola și în videoclip era o fată care arăta bine și fuma dintr- o țigară...? (mai mult)
Salut, https://www.instagram.com/p/Bx0oqgfBt99/?igshid=dfcdurnie804 v-as ruga, daca stie cineva cum se numeste aceasta piesa, sa ma lamureasca, multumesc mult.
Am auzit o melodie si am retinut doar un vers "tu spuneai ai ai ai"stie cineva cum se numeste, ofer coroana :*
Stie cineva melodia asta? https://www.facebook.com/dewizo.1997/videos/1564500096949846/?__tn__=%2CdlC- R-...? (mai mult)
Pentru cei care asculta Rock FM: se face reclama la concertul trupei Garbage in Romania si la un moment dat tipul zice "veniti sa ascultati cele mai blabla hituri" si incepe sa zica numele a doua melodii...? (mai mult)
Caut o melodie pe care am auzit- o la radio si nu stiu cum se numeste. Am auzit- o luni 27 mai pe la 22:40 pe National fm, versurile nu sunt unul dupa altul dar atat am reusit sa retin, Codrule maria...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva cu versuri pentru o melodie numita This is my moment?
Aveți idee de ce artiștii români și artiștii internaționali colaborează foarte rar? De exemplu, de ce nu putem vedea un videoclip cu Maluma si Andra? Sau cu Zayn și Inna?
Buna, buna! Folosesc TPU ca ultima varianta pe care o am. Este vorba de muzică rock. Tu, da, tu, dacă nu- ți place, poți da back. Așa..so, sunt din București și ascult muzica rock. Sunt fata...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti mai multe boxe portabile care sa fie bune si la un pret pana in 100 lei?
URGENT! De unde pot face rost de acest instrumentaL? https://www.youtube.com/watch?v=TQ_tLywnqew
De ce Guess Who are aceeasi freaza ca Puya?
Știți cântecul ăla : "De- ai fi tu salcie la mal, m- as face rau la umbra ta " Combinația asta de salcie și rau simbolizează întregul pe care îl formează un cuplu. Îmi mai puteți da exemple...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva melodia a lui Tarkan Kiss Kiss în română?
Tot încerc să caut o manea cu ajutorul versurilor și nu o găsesc. Nici Shazam- ul nu o recunoaște. Pare să fie o manea cover și versurile sunt acestea : "Sunt nebun, sunt nebun după...? (mai mult)
Hei. Am auzit o piesa în club și nu o găsesc. Singurele versuri pe care am apucat sa le rețin și nu știu sigur dacă sunt corecte: "pe undeva inima mea moare atunci sufletul dispare". Și...? (mai mult)
Hey! Vreau sa va intreb cum se numeste muzica de la reclama becks! E ceva cu "To become a Legend" sau ceva! Va rog ajutati-ma
am nevoie de ajutor in legatura cu o piesa, nu imi amintesc absolut nici un vers si nici macar vreun cuvant sau numele artistei. Tot ce stiu este faptul ca este romanca, e o artista mai ...? (mai mult)
Salutare. Imi puteti spune si mie notele( do, re, mi) de la o melodie pentru clarinet? Sunt incepator si vreau sa incerc sa cant o melodie.
Stie cineva cum pot sa fac rost de instrumentalul de la piesa "Lacrimi de ceara"-Parazitii? Multumesc!
Salutare! Este o reclama pe Pro tv la filmul "Parteneri neobisnuiti" si este o melodie pe fundal, dar nu inteleg niciun cuvant din cauza celui care descrie filmul. Stie cineva care- i melodia? Funda...? (mai mult)
Salut, am auzit aseară în club o melodie, nu mai țin minte dacă era în engleza sau alta limba dar la refren spunea ceva gen yakeyeye. E o melodie sumer vibe.
Annyeong...Îmi puteți spune câteva trupe c-pop de băieții?
Cat de greu este sa inveti notele de la vioara?
De ce a stricat veta chiuveta in melodia "Veta (mi-ai stricat chiuveta)" de Stefan Banica Junior?
Salutare tuturor … Caut o invitatie pe clape.ro? Este careva sa imi poata da?
Stie cineva cum se numeste melodia aceasta de pe fundal? Video:https://m.youtube.com/watch?v=rwHKfLA0oso&t=590s intre 9:00 si 9:20
Pot sa invat sa cant la vioara chiar daca nu am ureche muzicala? Mi- a spus profa de muzica ca la prima lectie, profesorul va testa acest lucru. Si daca nu am auzul bun pentru asa ceva, inseamna ca...? (mai mult)
Am o melodie blocata in cap, este vorba de un cantec gen trap/bass boosted de pe Youtube, avea doar o poza statica in video cu un cap de soparla (ca cea din spider- man) de culoare verde albastruie...? (mai mult)
Am o melodie blocată in cap, genul era trapp/bass boosted si in videoul de pe YouTube era doar o imagine statică cu un cap de șopârla/rechin/Godzilla verde- albastrui cu dinți mari care zâmbea, ...? (mai mult)
Cine are nevoie de o imprimanta marca Cannon? Am una si o dau la schimb cu un sistem audio de minim 50W RMS
Care dintre voi este in acest moment in strainatate? As vrea sa verificati si sa-mi spuneti daca merge subtitrarea la asta: https://www.youtube.com/watch?v=0OCg4VdprUc
Stie cineva o melodie in romana care nu au verb in refren?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!