Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Diferența dintre: o chitară electrică de începători și o chitară electrică de avansați :)
Stie cineva cumva care este din Germania daca este cumva legal sa dai jos muzica cu copyright de pe internet gratis? Eu nu vreau sa o postez cumva pe internet, vreau doar sa o trec pe un card SD si sa...? (mai mult)
Buna, TPU- isti. De vreo cateva ore ma zbat sa imi amintesc unde am vazut actorul asta. Imi amintesc doar de un videoclip al maroon 5, parca, dar nu stiu cine este. Dau funda cui ma ajuta. https://www.facebook.com/MyBuddyNow/videos/2265919693693108/...? (mai mult)
Bună TpU! Pe melodia "Mezdeke-El cali" este facuta si o manea sau mai multe. Daca le știți. Aștept orice răspuns.
Melodia din intr- o- ul videoclipului (min 0:15)? (((pfff nu ma lasa astia sa scriu I N T R O, ca ei n- au auzit de asa ceva, cica fac greseli gramaticale :) )))) ma rog, intelegeti voi!...? (mai mult)
Deci se zice ca Taylor Swift ar scoate un album nou pe 26 aprilie și s- au făcut foarte multe teorii despre el și acum urmăresc foarte multe fanpage- uri pe instagramul pentru mai multe informații....? (mai mult)
Vreau sa stiu albumele voastre de rap/hip-hop in engleza preferate.
Imi poate treduce cineva melodia lui : lil goti-da real hood babies Nu ma prea pricep la engleza si va cer ajutor voua
Salut, stiti vreun site de unde pot descarca ritmuri pentru orga?
Are cineva idee, ce melodie este asta? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1699406856769936&id=161260493917921
Stie cineva cum se numeste melodia aia de fundal din fructul oprit care apare doar in unele secvente? Gen, in scena cand Vasile Boasca ii face declaratie Linei? Va rog, e ceva instrumental! Va multumesc...? (mai mult)
Salut. E o melodie cântată de un băiat și o fată, dar fata spune : " Eu nu cred in vrăjitori dar cred ca ochii tai mi- au făcut ceva""Eu nu cred in nicio magie dar cred ca ochii tai m- au vrăjit...? (mai mult)
Era o melodie ce spunea la refren " i just can’t stop f... you", cantata de un barbat. Nu o gasesc nicaieri, daca stiti, va rog, funda!
Bună, o intrebare pentru cei ce sunt din Resita, stiti vreun profesor de vioara?
Salut, Nu aveti video-ul in care abi talent a fost la iumor? Nu imi ziceti ca este pe Youtube ca nu este! Vreau link
Unde pot gasi melodia aia de avea refrenul " O dam ca Americanii... "?
Cum se numeste sau unde gasesc melodia aia a Adei Milea cu "da ba linga balinga... " sau ceva de genul niste cuvinte aiurea... (e veche rau din anii 90)
Am ascultat acum câțiva ani o melodie care era rock, dar nu îmi amintesc cum se numea sau artistul... Era ceva de genul "Don't break me you're gone... don't show me was to belive". Rămân...? (mai mult)
As vrea sa primesc cateva recomandari de la voi pentru cele mai bune albume de rap sau hip-hop romanesti.
ce formatii de death metal imi recomandati sa ascult daca indragesc in mod considerabil trupa Amon Amarth si In Flames?
Deci vreau sa va salut TPU, in primul rand am nevoie de un sfat. Doresc profesor de pian Constanta pentru un copil de 6 ani cat mai repede, este foarte inteligent si are simturile foarte dezvoltate.
Am cumparat o vioara si corzile mi se par foarte rigide, prea subtiri… si scot un sunet extrem de ciudat. Ma gandesc ca nu e acordata. Dar am primit o chestiuta, ca o cutie mica cu ceara… Si am inteles...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din filmul at close range 1986 cu Sean Penn ma refer la scena cand Sean Penn se spala cu furtunul cu apa? Ma intereseaza si interpretul cine interpreteaza si unde pot asculta piesa...? (mai mult)
Salut.Era o muzica de la Calin Crisan foarte faina. Nu mai stiu cum se numeste doar atata stiu ca videoclipul era facut in fata unei case rosie. Nu stiti cumva? Daca vedeti ceva asemanator va rog dati-...? (mai mult)
Saluut! Pot schimba poza de la o melodie din muzica google play?
Unde se mai pot face cursuri gratuite de canto? Știu că la Palatul Copiilor se face dar aș vrea să știu și alte locații.
Vreau sa incep sa iau niște ore de pian. Cam cate ore sunt intr-un astfel de curs? Cum decurg lucrurile?
Va salut! As dori și eu sa fac o cutie pentru un subwoofer dar nu știu cotele și nici nu am ales un anume model!
Care este cea mai enervantă melodie?
Imi poate da cineva versurile de la piesa aceasta? https://www.youtube.com/watch?v=MREldO_RpsI
vreau niste sfaturi prin care imi pot îmbunătăți vocea la cântat. Cânt destul de des dar am o voce destul de nașpa când cânt. Imi poate da cineva niste sfaturi cum sa rezolv asta? ...? (mai mult)
Buna TPU. Știți muzica de la minutele 1:04-1:55? https://youtu.be/-0Ho-lfAu1k
Revin. Caut un dj de pe Youtube, dar nu- i pot gasi piesele, in linkul de mai jos, de la secunda 2 pana la secunda 8 nu prea inteleg ce zice dar in aproape toate piesele zice aia, (se aude mai bine ...? (mai mult)
Am auzit recent o manea veche si nu o găsesc... Am incercat si cu versurile pe care le stiu si tot nu găsesc... Astea sunt versurile: Esti din cap până- n picioare orice fara asemanare Esti...? (mai mult)
am o intrebare. Stie cineva daca este permis accesul minorilor in zona VIP a unui festival? Asta chiar daca ai bilet VIP. Am inteles ca la unele festivaluri ai voie. Eu vreau sa merg anul acesta...? (mai mult)
Salut.Cum se numeste Dj-ul de la secunda 2, ca tot il caut dar nu reusesc sa-l gasesc! https://youtu.be/-MXPMsTmq0c
Ce parere aveti de ce a postat regele parodiilor muzicale, Bart Baker pe comunitate saptamana trecuta, ca nu mai face videoclipuri pe Youtube si se apuca de un nou tip de continut? Este o farsa...? (mai mult)
puteti sa imi dai va rog o parere la melodie https://www.youtube.com/watch?v=jMr4ZsXIIPM
Cum se numeste melodia de la Daria iubirea mea si cine o interpreteaza?
Stiu ca era o trupa romaneasca de rock/folk mai obscura, solistul era barbat, si numele trupei era format din doua cuvinte. Unul din ele era "mâța". Si e posibil sa fi fost moldoveni, nu- s sigura,...? (mai mult)
Stie cineva niste beat-uri/instrumentale mai ritmice, mai amuzante gen old school hip hop, ca cele de la Paraziții sau Bazooka? Chiar daca trebuie cumparate, nu-i problema! Multumesc!
de unde este cel mai bine sa cumperi muzica sau albume?
O să fiu "DJ" la un banchet de clasa a 12- a, (eu fiind a 11- a) și nu prea știu ce melodii as putea sa le pun, mă puteți ajuta cu niste playlisturi, de muzica populară, de petrecere, ...? (mai mult)
De unde pot găsi efecte speciale ca imi trebuie pentru piese? Fac trap apropo
Stie cineva o melodie cu bass sa fie un fel de rock/rap, o ascult la boxa si na (melodii calumea nu mergi scrii pe yt melodii cu bass dupa imi dai mie...).
Buna, caut o piesa cu refrenul ye ye ye ye ye ye ye oooo....Gen inainte de asta canta baiatul:, , ..slow.(sau cu down si avea putin auto- tune pe voce). Piesa e de club, cine stie va rog sa imi ziceti,...? (mai mult)
Ce piese mai noi va plac?
Cine care ma poate ajuta sa traduc niște versuri în italiana? (fără google translate, mulțumesc)
Am 17 ani si visul meu este sa devin trapper.Cum imi pot imbunatati vocea? Sunt niste note muzicale ceva?
Melodii bune in engleza? Nu conteaza daca sunt vechi sau recent aparute.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Nina1980 întreabă:
manuelus50 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!