Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Daca ma poate ajuta cineva cu un nume de melodie sau artist deoarece nu reusesc sa o gasesc pe net sau Youtube. Melodia e dance- tehno cantata in engleza cel mai probabil romaneasca de prin anii...? (mai mult)
Ce melodie aveti la apel?
Ce melodie de dragoste va place cel mai mult? Pune-ti si un link. A mea e asta. https://www.youtube.com/watch?v=_8dsQQSNMr0
As vrea o lista cu toate melodiile pe care credeti ca ar trebui sa fie la o nunta/ petrecere - populara, pop, straina, manele etc. Dau funda :)
Am auzit astazi la Virgin Radio o melodie care avea acest instrumental. https://www.youtube.com/watch?v=lqYQXIt4SpA Stie cineva ce melodie este?
Buna, în sudul țării atunci cand joci sarba se spune o strigatura specifică, o stie cineva? Începe cu sâsai unu... apoi sâsai doua cu picioarele amândouă si tot asa
Hei, caut o melodie din anii 2004- 2010 si nu gasesc nicicum, nu am retinut nici numele melodiei nici al artistului. Imi amintesc ca tematica era ceva discoteca cu fundalu negru- rosu, iar pe acoperis...? (mai mult)
Oare cine imi poate spune ce trupa de rap din Romania a folosit pe o piesa negativu de la Luniz I got 5 on it? Si care este?
îmi bâzâie coarda mi groasa când pun degetul pe fretul 2, în ce parte trebuie sa invart cu imbusul de acea tija pentru a scăpa de bâzâit?
Am auzit o melodie, dar din pacate nu am reusit sa retin cat mai multe versuri din ea... si ma chinuie faptul ca nu pot sa mi- o amintesc. Imi amintesc doar ca zicea ceva de genul "vreau sa te tin ...? (mai mult)
Va place nightcore? Ce piese?
Imi poate da cineva note muzicale dar sa fie formate de ex.Do mi re do nu partitura fiindca am gasit dar nu ma descurc cu ele. ofer coroana.as dori de la mandra floare trandafir. Cu ce m- am ales in viata.sau...? (mai mult)
Poate sa- mi ofere careva informatii despre formatia de nunta Taraful Silvian Voicu? I- am vazut la A1 si as dori sa stiu daca sunt scumpi. Imi place stilul lor am vazut video- uri pe site- ul lor...? (mai mult)
Aveti melodii mai mainstream preferate? Melodii cu multe vizualizari? Nu vreau sa par edgy, dar multe din melodiile cu multe views sunt basic.Eu in mare parte am ascultat post- hardcore, emo- trap/rap,...? (mai mult)
Ce faceti? Spuneti-mi si mie niste piese lautaresti triste, de jale, disperare.
Care sunt piesele care va transmit ceea mai mare emotie? De ce?
A scos Florin Salam o melodie noua, "Hai, hai vino", la minutul 0:34 este un flaut, mi se pare foarte cunoscut acel flaut, as dori sa stiu ce melodie este originala. Mersi.
Salut, Caut o melodie romana de tip rap ce are la final 1 3 Londra big bang big bang boom. Daca ma puteti ajuta va rog
Salut, e o melodie a lui Two Steps From Hell care este utilizata in videoclipurile lui Morgz, de exemplu: https://www.youtube.com/watch?v=jGyZpLV82bY&t=10m54s. Cum se numeste?
Stie cineva cine a facut prin 1991, 1992 sau 1993 un cover in limba romana a melodiei de la "Vaya Con Dios - I don't What To Know" (1990)? https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6LaEqouQf5A...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=jnjeeACd4F4 Am incercat sa cant dupa ureche! Credeti ca a iesit decent? De obicei nu prea refac linii melodice dupa ureche!
Cine imi poate spune de o melodie din 2015- 2016(cred ca asa era) care imi placea foarte tare si tot ce imi amintesc este ca fetele din videoclip erau imbracate in majorete si era filmat intr- o sala de...? (mai mult)
Salut, am auzit de curând o melodie ...si nu o găsesc, videoclipul era cu un băiat cu un BMW ce era sa calce o fata pe strada iar apoi cei doi se întâlnesc in trafic si se iau la intrecere fata ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar 2 boxe pasive 8 ohm 300 W RMS - echivalent cu 600 de wați PMPO max. Ce putere recomandata trebuie sa aiba amplificatorul?
Recent am auzit o melodie de- a lui Vescan cred in care mai canta un barbat care avea vocea asemanatoare cu a lui Guess Who, melodie foarte misto, bass fain etc. Nu stiu niciun vers, știe cineva...? (mai mult)
Imi puteti spune toate melodiile tek posibile? E ziua unei prietene care e inebunita dupa tek si vreau sa-i fac un playlist, dau funda:)
Caut și eu o melodie mai veche care am ascultat- o întâmplător într- un autobuz în drum spre școală.În versuri zicea:luna noaptea pe cer este un mister și am mai reținut și că dragostea...? (mai mult)
Ce melodie detestați din tot sufletul?
Care casti pentru telefon sunt cele mai bune care sa aiba un bass foarte bun si sa fie raport calitate pret (mai ieftine) CU CABLU!
Salutare TPU, am si eu o problema de ceva timp caut o melodie pe care am auzit-o in bershka, tot ce imi amintesc din ea e ca era o persoana la refren ce facea " a a aaaaaaaa a".
Există versiune de karaoke la Neffex-Fight Back?
Am si eu o problema si nu ii gasesc rezolvare. Vreau sa pun niste muzica pe stick si din 6- 7 melodii care le pun pe stick mi se redau doar 6, 7 care sa fie problema? Melodiile le- am convertit...? (mai mult)
Imi dati si mie, va rog, cateva melodii triste? Nu conteaza ce gen sunt.
Care vi se pare cel mai bun artist din Romania la momentul actual?
Cum se numeste atunci cand altcineva canta o piesa deja scrisa/postata...? Eu credeam ca se numeste cover, dar este altceva...
Hey! Am nevoie de cateva versuri pentru un negativ de la piesa I love it de la Lil Pump. Daca ma ajutati va raman datoare;)
Stiti melodii scrise in doua limbi? As fi tentat de franceza spaniola si engleza. Gen cum e bad boys de la inna, sau mai e o melodie me gustas tu. Daca aveti va rog frumos sa le scrieti.
Bună tuturor. Cunoaște cineva piesa interpretată de Ramona Suliță la preselecțiile Romanii au talent de vineri 29 martie ac? Ms mult. O duminică minunată.
Salutare, am si eu o problema ce ma sacaie de cateva zile...stiu ca era o cantareata din America si o gaseai sub numele de mini music acum cativa ani pe Youtube si scosese si cateva piese. Stie cineva...? (mai mult)
Ce muzica ruseasca stiti?
am nevoie de ajutor, tot încerc sa caut notele muzicale la pian de la piesa lui Dean Lewis half a man și nu reușesc sa le găsesc, îmi puteți da un link de unde sa le iau?
Am auzit o melodie internațională care îmi place foarte mult dar nu știu cum se numește. Este apărută recent deoarece pana acum nu am mai auzit- o. E cantata și de un bărbat și de o femeie dar...? (mai mult)
Care este melodie de pe fundal din acest video (nu cea chiar de la inceput, cea care incepe pe la secunda 15-20)? https://www.youtube.com/watch?v=-Fl0cwmRNVs
Dacă vreau să învăț să cânt la pian la și am 19 ani, se mai poate?
Vocea muzicala a unui cantaret e de cele mai multe ori antrenata din copilarie sau asa se nasc ei cu acel talent? Stiu o fata de 2 ANI face lectii de canto si pentru voce si tot nu ii suna bine vocea.Dar...? (mai mult)
Vă place melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=R1qZEqNNsLM
Am auzit ca este foarte greu sa te lansezi in domeniul muzical..Prietenii cat si doamna de muzica imi spun ca am o voce foarte frumoasa si ca sunt talentat.As vrea sa ma lansez in acest domeniu ...? (mai mult)
Melodia preferată? Fără linkuri...doar titlu și artistul
Salut, imi poate face cineva rost de melodia lu the weeknd take you? Stiu ca a fost scoasa dar poate poate vreunul din voi sa o găsească
Cine e interesat de domeniul muzicii? Eu sunt textier, ma descurc si cu vocea (nu am canto dar ureche muzicala exista)sunt pe aici oameni pasionati ca si mine care vor sa incerce ceva in acest sens? Cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?